Informació dels cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme organitza cursos, presencials i en línia, de tots els nivells, des de l’inicial fins el superior, i a diverses poblacions de la comarca: a Calella, el Masnou, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Tots els cursos son de 45 hores i tenen una durada d’un trimestre. El nivell superior (C2), en canvi, és un curs de 90 h i la seva durada pot ser semestral (5-6 mesos) o anual (8-9 mesos).

Proper període d'inscripcions Setembre 2022

Acreditació de nivell Torn preferent Torn general Inici dels cursos

Del 5 al 9 de setembre

validació de certificats i sol·licitud

de proves de col·locació

12 i 13 de setembre

(alumnes de l'últim curs)

14,15 i 16 de setembre

21 i 22 de setembre

Cercador de cursos

Consulta l’oferta de cursos del Maresme  

Data d’inici: 21 de setembre

Consulta els cursos

Inscripcions i tràmits

ATENCIÓ! Disponible a partir del 5 de setembre

 

Accés a la plataforma

Per a inscriure't en un curs de català, necessitaràs la següent documentació:

  • El teu document d'identitat vigent (DNI, NIE o Passaport)
  • Acreditació del nivell de català (certificat/prova de col·locació), del 5 al 9 de setembre a la plataforma d’inscirpcions i tràmits:  
  1. Si disposes d'un certificat el pots acreditar a través de la plataforma d'inscripcions i tràmits. Registra't, respon al qüestionari inicial dient que tens un certificat i adjunta'l perquè te'l validin.
  2. Si disposes d'un certificat del CPNL (expedit a partir de l'any 2005) no és necessari acreditar-lo, registra't com antic alumne/a.
  3. Si parles català i no disposes de cap certificat, hauràs de demanar una prova de col·locació, que podràs fer en línia.

IMPORTANT!

Si no has fet mai un curs de català i no el parles, és possible que el teu nivell sigui Inicial o Bàsic 1, en el moment d'inscriure't respon a les preguntes del qüestionari inicial.

  • Si et matricules a un curs de pagament, tingues a mà els documents vigents que acreditin el dret a reducció de la matrícula, d'acord amb els preus i reduccions vigents. Recorda, els nivells inicial i Bàsic són gratuïts.
  • En el cas que siguis menor d'edat (16 o 17 anys), necessitaràs l'autorització del pare, mare o tutor legal. /cursos-de-catala/autoritzacio-paterna/

Altres qüestions: