Informació cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme organitza cursos, presencials i en línia, de tots els nivells, des de l'inicial fins al superior, i a diverses poblacions de la comarca: a Calella, el Masnou, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. Els cursos són de 45 hores i tenen una durada d'un trimestre. El nivell superior (C2), en canvi, és un curs de 90 h i la seva durada pot ser semestral (5-6 mesos) o anual (8-9 mesos).

Vols fer un curs al setembre?

El CPNL està preparant la nova oferta de cursos de català que han de començar al setembre i que correspondran al primer trimestre del curs 2023-2024.

T'informem que abans de fer la inscripció, cal determinar quin és el teu nivell d'accés fent una prova de col·locació en línia (prova de nivell) o bé aportant un certificat a la plataforma d'inscripcions i tràmits  "Determinar el nivell d'accés".

Si et cal més informació contacta amb les nostres oficines.

Necessites ajuda? Consulta les PMF o contacta amb el servei d’atenció a l’usuari

capçalera

PROPERA INSCRIPCIÓ: properament

Torn preferent: 12-13/9 - Torn general: 14-15/9

El CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

Els cursos intensius d'estiu de 2023 seran inicials i bàsics, en modalitat presencial.

Consulta l'oferta de cursos al cercador.

Abans d’inscriure’t hem de determinar quin nivell tens.

Determina el nivell

Inscriu-te

Si ja saps el nivell, com et pots inscriure?

El CPNL proporciona a tots els seus alumnes un compte de correu que permet accedir als entorns virtuals d'aprenentatge. A l'Espai alumnes trobaràs tota la informació necessària.

Suport

Altres informacions