Cursos de català

Què has de saber si vols fer el curs de nivell superior C2

Per cursar el nivell superior C2 al CPNL és necessari acreditar el nivell de suficiència C1.

D'acord amb la normativa vigent, si no es disposa d'un d'aquests certificats de català de nivell C1: https://llengua.gencat.cat/web/.content/documents/certificats_de_catala/arxius/equiv_llista.pdf, s’ha de fer una prova de col·locació. 

Es podrà sol·licitar fer una prova de col·locació en línia o acreditar un certificat de nivell de català a través de la plataforma d’inscripcions i tràmits. Per fer-ho cal accedir a la plataforma i fer clic a “Determinar el nivell d'accés”, fer el registre de dades personals i seguir les indicacions que demani l’aplicació.

En cas que el resultat de la prova sigui inferior a un C1, s’haurà d'inscriure al nivell que es recomani.

Amb el resultat de la prova, o la validació del certificat acceptada, es podrà continuar amb la inscripció durant els dies d'inscripció. Serà necessari tornar a entrar a la plataforma d'inscripcions i tràmits a través de l'apartat "Accedir a la plataforma" i identificar-se amb el número de document i el codi de tràmit assignat. 

El preu del curs de nivell superior C2 és de 245,50 €, si és el cas, consulta els documents acreditatius necessaris per sol·licitar una reducció de matrícula. 

Per qüestions de calendari, aquests cursos estan programats en la modalitat en línia. En els següents enllaços trobaràs més informació pel que fa al funcionament del curs.

Última actualització: 08/06/23