Publicacions
-
La botifarra
Els sabors del món
Els sabors del món
1a edició
La botifarra és un embotit típic de Catalunya que presenta una gran varietat de gustos i de formes d'elaboració (botifarra crua, dolça, blanca, negra, traïdora, de perol, etc.). La botifarra crua es fa amb carn de porc, sal i pebre negre. Antigament, després de matar el porc, la botifarra crua es consumia de seguida o bé es conservava confitada en olles.
A la fitxa trobareu una recepta de la cuina catalana que utilitza aquest producte.
Més informació sobre "La botifarra". -
La sal
Els sabors del món
Els sabors del món
1a edició
La sal és una substància cristal·lina molt abundant a la naturalesa, pràcticament inesgotable. La podem trobar en dissolució en l'aigua del mar i en forma sòlida en dipòsits més o menys subterranis.
En aquesta fitxa trobareu una recepta de la cuina de Guinea Konakri que utilitza aquest ingredient.
Més informació sobre "La sal". -
L'alfàbrega
Els sabors del món
Els sabors del món
2a edició
L'alfàbrega és una de les herbes més utilitzades al món. N'hi ha més de 60 varietats, cada una amb el seu propi sabor, que poden incloure tocs de llimona, farigola, gessamí, clau, canyella o anís. Per aconseguir que tinguin més bon gust, les fulles d'alfàbrega s'han de recollir abans que la planta comenci a florir.
Més informació sobre "L'alfàbrega".
CNL