Contacte CNL L'Heura

Des del 26 de juliol fins a l’1 de setembre de 2021 es farà únicament atenció al públic a través del correu electrònic (santacoloma(ELIMINAR)@cpnl.cat).

Del 2 de setembre al 15 de setembre de 2021 es farà atenció al públic a través del correu electrònic (santacoloma(ELIMINAR)@cpnl.cat) i atenció telefònica (93 468 40 48) de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

A més, sempre podeu omplir el següent formulari i us respondrem tan aviat com sigui possible:

* Els camps són obligatoris

Contacte

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS
Identificació del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS
Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.
Finalitat del tractament: Tramitar i donar resposta a les sol·licituds d'informació diversa relativa al CPNL, atenció de queixes, consultes i suggeriments.
Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a Reglament general de protecció de dades).
Destinataris: No comunicarem les vostres dades a tercers.
Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.
Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci.