Cursos de català

Dates d'inscripció

La inscripció es fa en línia des del web https://inscripcions.cpnl.cat, tant per als cursos presencials, com per als cursos virtuals o en línia, principalment en aquests períodes:

  • Febrer: nivell C2. Inscripció tancada!
    • Dilluns 20 (de 9 a 20 h): torn preferent, per a estudiants que hagin fet un curs al CPNL els últims dotze mesos.
    • Dimarts 21 i dimecres 22 (de 9 a 20 h): torn general
  • Març (28 i 29): resta de nivells 
  • Per als cursos intensius d'estiu, la inscripció és durant el mes de juny.
  • Setembre, per als cursos del primer trimestre
  • Desembre-gener, per als cursos del segon trimestre

--

Què has de fer per inscriure't a un curs de català?

 

Per poder-te inscriure a un curs de català del CPNL hem de determinar quin és el teu nivell previ. Per saber-lo, si mai no has estat alumne del CPNL, pots aportar un certificat vàlid o respondre un qüestionari i, quan sigui necessari, fer una prova de col·locació.

Informa't de quina documentació has de tenir a punt el dia de la inscripció.

 

Per poder formalitzar la inscripció cal haver determinat el nivell si no ets antic alumne del CPNL (pas 1). El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia. La plataforma d'inscripció als cursos de català que et permet inscriure't et guiarà en aquest procés. Si necessites més informació dels passos que cal seguir, aquí te'ls expliquem.

Abans de començar el curs

Quan hagis acabat la inscripció, encara hauràs de fer algun pas més abans d'assistir a la primera classe. Podràs accedir a l’entorn d'aprenentatge, que podràs conèixer abans de començar el curs. Com a nou alumne tindràs un correu corporatiu, que hauràs d’activar. En un termini de 24/48 h abans de començar el curs, rebràs un missatge d’activació al teu correu personal.


Vols que et guiem?