Inscripció als cursos de català

--
Información disponible en español

Aquesta inscripció no inclou oferta de cursos del nivell superior (C2). La propera inscripció d'aquest nivell serà el 20 de febrer (per al torn preferent) i el 21 i 22 (per al públic general). (més info)

Què has de fer per inscriure't a un curs de català?

 
Des del 2 de novembre

Per poder-te inscriure a un curs de català del CPNL hem de determinar quin és el teu nivell previ. Per saber-lo, si mai no has estat alumne del CPNL, pots aportar un certificat vàlid o respondre un qüestionari i, quan sigui necessari, fer una prova de col·locació.

Per poder-te inscriure els dies 19 i 20 de desembre, sol·licita la determinació de nivell abans del 15 de desembre.

Informa't de quina documentació has de tenir a punt el dia de la inscripció.

Preferent: 15 i 16/12
General: 19 i 20/12

Per poder formalitzar la inscripció cal haver determinat el nivell si no ets antic alumne del CPNL (pas 1). El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia. La plataforma d'inscripció als cursos de català que et permet inscriure't et guiarà en aquest procés. Si necessites més informació dels passos que cal seguir, aquí te'ls expliquem.


Abans de començar el curs

Quan hagis acabat la inscripció, encara hauràs de fer algun pas més abans d'assistir a la primera classe. Podràs accedir a l’entorn d'aprenentatge, que podràs conèixer abans de començar el curs. Com a nou alumne tindràs un correu corporatiu, que hauràs d’activar. En un termini de 24/48 h abans de començar el curs, rebràs un missatge d’activació al teu correu personal.


Informació sobre la propera inscripció del nivell superior (C2)

→ Dates: 20 de febrer (per al torn preferent) i el 21 i 22 (per al públic general)
→ Modalitat: en línia
→ Data d’inici del curs: 27 de febrer de 2023

Vols que et guiem?