Garrotxa

Curs 2021/22. PRIMER TRIMESTRE

Nivell INICIAL -A1 europeu

EP, ESCOLTA I PARLA, cada dimarts i dijous, de 9.30 a 11.30 h. Aula 7 de Can Monsà.

Nivell BÀSIC -A2 europeu

BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 9.15 a 11.15 h Aula 7 de Can Monsà (Olot)
BÀSIC 1 dimarts i dijous de 14.45 a 16.45 h Aula 7 de Can Monsà (Olot)
BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 17.15 a 19.15 h Aula 7 de Can Monsà (Olot)
BÀSIC 2 dimarts i dijous de 9.15 a 11.15 h Aula de l’Hospici (Museu de la Garrotxa, Olot)
BÀSIC 2 dimarts i dijous de 17 a 19 h Aula 7 de Can Monsà (Olot)
BÀSIC 2 dilluns i dimecres de 15 a 17 h A Sant Feliu de Pallerols, aula annexa a la Biblioteca
BÀSIC 3 dilluns i dimecres de 14.45 a 16.45 h Aula 7 de Can Monsà (Olot)

Nivell ELEMENTAL -B1 europeu

ELEMENTAL 3 dimarts i dijous de 15 a 17 h  CURS AMB CLASSES VIRTUALS des del Teams.  

Els cursos de nivell Bàsic i Elemental també es poden estudiar en la modalitat 100% en línia: es treballa autònomament en una plataforma Moodle, sense classes, amb un pla de treball i un tutor que guia l’aprenentatge.

Si els horaris de la Garrotxa no s’ajusten a les vostres necessitats, i us va bé assistir a classes virtuals, una altra opció és que aneu al CERCADOR de cursos del CPNL i proveu de buscar un CURS VIRTUAL del vostre nivell que concordi amb el vostre horari. A diferència dels cursos 100% en línia, els cursos virtuals ofereixen classes (a través de la plataforma Teams), en un horari i uns dies determinats.


Nivells Intermedi (v. programa), de Suficiència (v. programa) i Superior (v. programa)

Els cursos de nivell Intermedi (B2 europeu), de Suficiència (C1 europeu) i Superior (C2 europeu) només es fan en la modalitat 100% en línia (sense horari de classes). Es treballa amb una plataforma Moodle que conté tot el temari, el pla d’estudis i tot el material per treballar i estudiar. Hi ha un tutor que guia l’aprenentatge, corregeix les tasques avaluatives i valora els resultats. Al final del mòdul Intermedi 3 i del mòdul de Suficiència 3 hi ha un examen presencial per obtenir el certificat homologat.

El C2 no és un curs amb tres mòduls trimestrals sinó que, a diferència de la resta de nivells, té un calendari anual (de setembre a juny).

Totes les inscripcions es fan aquí, d'acord amb el calendari d'inscripció (general i preferent).


Cursos complementaris

El Consorci per a la Normalització Lingüística també compta amb una oferta de cursos complementaris i especialitzats. Trobareu totes les propostes aquí. El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa organitza dos seminaris web durant el primer trimestre del curs 21/22.

 • SEMINARIS WEB: són formacions breus, a través de la plataforma Teams, de 2 o 4 hores de durada, sobre algun tema específic: 

  Es pot fer la inscripció als seminaris, que són gratuïts, omplint aquest formulari. Per fer aquests seminaris cal un nivell mínim d'Intermedi 3 (certificat de B2 europeu). El Servei de Català es reserva el dret d'anul·lar-los si no hi ha un nombre mínim d'inscrits. 

  • LLENGUATGE IGUALITARI, el 28 de setembre, de 9.30 a 11.30 h

  • LA NOVA GRAMÀTICA, el 5 i 7 d'octubre, de 9.30 a 11.30 h.


 • Informació relativa a la seguretat arran de la Covid-19

  Les classes presencials compliran totes les mesures corresponents (neteja d'espais, gel hidroalcohòlic, mascaretes, distància de seguretat, ventilació, etc.) per cuidar la salut tant dels alumnes com dels professors.

  Seguint les mesures de seguretat indicades, els cursos tenen unes ràtios més baixes d'acord amb els metres quadrats de cada aula per mantenir la distància de seguretat entre els alumnes.


Certificació

 • El certificat oficial de nivell A1 o superior és vàlid per a l'emissió de l'informe d'arrelament social (Curs Inicial)
 • El certificat oficial de nivell A2 és vàlid per a l'emissió de l'informe d'integració social. (Curs Bàsic 3)
 • Els certificats expedits pel CPNL en cursos que coincideixen o inclouen l'acabament d'un nivell (Bàsic, Elemental, Suficiència i Superior) són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística.