Garrotxa

Curs 24-25. Primer trimestre (setembre-desembre 2024)

Nivell Bàsic, A2 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 h Aula 6 de Can Monsà
BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 14.45 a 16.45 h Aula 7 de Can Monsà 
BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 17 h a 19 h Aula 7 de Can Monsà
BÀSIC 1 dimarts i dijous de 9.15 h a 11.15 h Aula 2 de Can Monsà
BÀSIC 2 dilluns i dimecres de 9.15 h a 11.15  h Aula 7 de Can Monsà
BÀSIC 2 dimarts i dijous de 14.45 h a 16.45 h Aula 7 de Can Monsà
BÀSIC 2 dimarts i dijous de 17 h a 19 h Aula 7 de Can Monsà
BÀSIC 3 dimarts i dijous de 9.15 h h a 11.15 h Aula 7 de Can Monsà
BÀSIC 3 dimarts i dijous de 17 h a 19 h Aula d’estudi de Can Monsà

Hi ha una oferta de cursos de nivell bàsic en línia, és a dir, estudiar des de casa, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. Si s’opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i capacitat d’autogestió de l’aprenentatge. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.

Nivell Elemental, B1 europeu

ELEMENTAL 1 Dilluns i dimecres de 15 h a 17 h Aula 6 de Can Monsà

Hi ha una oferta de cursos de nivell elemental en línia, és a dir, estudiar des de casa, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. També hi ha una oferta de nivell elemental virtual, és a dir, amb classes en directe des del Teams, en un horari fixat. Tant si s'opta per una modalitat en línia com per una de virtual, es recomana tenir ordinador i capacitat d'autogestió de l'aprenentatge. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.

-------------------------------------

Nivell Intermedi (vegeu programa), B2 europeu

INTERMEDI 1 dimarts i dijous de 14.45 h a 16.45 h Aula 6 de Can Monsà

També teniu disponible la modalitat 100% en línia (sense classes) per estudiar tant Intermedi 1 com Intermedi 2 i Intermedi 3. Es treballa amb una plataforma Moodle que conté tot el temari, el pla d'estudis i tot el material per treballar i estudiar. Hi ha un tutor que guia l'aprenentatge, corregeix les tasques avaluatives i valora els resultats. Al final del mòdul Intermedi 3 hi ha un examen presencial per obtenir el certificat homologat.

---------------------------------------

Nivell de Suficiència (vegeu programa), C1 europeu

A la Garrotxa no hi ha oferta presencial d’aquests cursos. Si voleu estudiar el nivell de Suficiència 1,2,3 (C1 europeu) teniu disponible la modalitat 100% en línia (sense classes). Es treballa amb una plataforma Moodle que conté tot el temari, el pla d’estudis i tot el material per treballar i estudiar. Hi ha un tutor que guia l’aprenentatge, corregeix les tasques avaluatives i valora els resultats. Al final del mòdul de Suficiència 3 hi ha un examen presencial per obtenir el certificat homologat.

--------------------------------------

Nivell Superior (vegeu programa), C2 europeu

Els cursos del nivell C2 que s’ofereixen són en la modalitat en línia, és a dir, es treballa amb una plataforma Moodle que conté tot el temari, el pla d'estudis i tot el material per estudiar. Hi ha un tutor que guia l'aprenentatge, corregeix les tasques avaluatives i valora els resultats. Al final hi ha un examen presencial per obtenir el certificat homologat. 

La propera inscripció per als cursos semestrals de C2 serà el setembre del 2024. 


Proves de col·locació:

Els alumnes nous han de fer una prova de determinació de nivell, excepte que siguin de perfil Inicial, de perfil Bàsic 1 o bé ja tinguin un certificat reconegut.

Si es té un certificat equivalent, s’ha de penjar al web cpnl.cat/inscripcions perquè sigui validat. No es podrà fer la inscripció si abans no s’ha validat aquesta documentació.

Les proves de determinació de nivell se sol·liciten des del web: cpnl.cat/inscripcions/prova i es poden fer en línia o presencialment al Servei de Català. Els alumnes nous han d’haver sol·licitat la prova ABANS del 24 de juliol o del 2 al 6 de setembre, excepte els nivells inicial i Bàsic 1, que no necessiten fer una prova de col·locació.

--------------------------------------

Certificació

  • El certificat oficial de nivell A1 o superior és vàlid per a l'emissió de l'informe d'arrelament social (Curs Inicial)
  • El certificat oficial de nivell A2 és vàlid per a l'emissió de l'informe d'integració social. (Curs Bàsic 3)
  • Els certificats expedits pel CPNL en cursos que coincideixen o inclouen l'acabament d'un nivell (Bàsic, Elemental, Suficiència i Superior) són equivalents oficialment als certificats de Política Lingüística.
Última actualització: 12/07/24