Servei de Català d'Olot-la Garrotxa

El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, del Consorci per a la Normalització Lingüística, té l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Està coordinat pel Centre de Normalització Lingüística de Girona, al qual pertany, i treballa d’acord amb les administracions del territori on està ubicat: l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure'l adequadament.

També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l'han d'utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l'oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics.

Dades estadístiques                                                                                                                                                                                      

  Població* % immigració* Inscripcions als cursos 2019 Participants al Voluntariat per la llengua 2019
Garrotxa 56.184 13.58% 709 113

*Font Idescat 2018


Activitats destacades

El nostre objectiu és millorar l'ús del català a la població tant en quantitat com en qualitat i facilitar que el català esdevingui una eina de cohesió de la nostra societat.

Per fer-ho possible, paral·lelament a l'organització de cursos, a la coordinació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) i a les tasques d'assessorament lingüístic, treballem en diverses activitats que reforcen aquest objectiu.

Són activitats pròpies o en col·laboració amb altres entitats del territori, i  a vegades van adreçades només a l’alumnat i als participants del VxL i d’altres, a tota la població en general.

Galeria

Galeria d'imatges

Galeria de vídeos


Eixos de treball                                                            

            

                       
            

                         
            

                         

On som

Ens trobareu a l’edifici de Can Monsà, a Olot, a prop de l’estació d’autobusos.

SC d’Olot-la Garrotxa

C. de Joan Pere Fontanella, 3 3r
17800 Olot
Tel. 972270902
olot-garrotxa@cpnl.cat

Com arribar-hi

HORARIS

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Cada dilluns i dimecres, de 17 a 19 h

Mapa CNL de Girona