Garrotxa

Servei de Català d'Olot-la Garrotxa

El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, del Consorci per a la Normalització Lingüística, té l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. S’integra en el Centre de Normalització Lingüística de Girona, del qual depèn, i treballa d’acord amb les administracions del territori on està ubicat: l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure'l adequadament.

També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l'han d'utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l'oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics.


Activitats destacades i eixos de treball

El nostre objectiu és millorar l'ús del català a la població tant en quantitat com en qualitat i facilitar que el català esdevingui una eina de cohesió de la nostra societat.

Per fer-ho possible, paral·lelament a l'organització de cursos, a la coordinació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) i a les tasques d'assessorament lingüístic, treballem en diverses activitats que reforcen aquest objectiu.

Són activitats pròpies o en col·laboració amb altres entitats del territori, i  a vegades van adreçades només a l’alumnat i als participants del VxL i d’altres, a tota la població en general.

Última actualització: 27/02/23