Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Assessorament lingüístic > Sessions formatives [X]
 1. Seminari en línia: Llenguatge inclusiu i no sexista

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives CNL de Girona

  El dijous 24, de 13 a 14 h, ha tingut lloc el seminari en línia “Llenguatge inclusiu i no sexista”, a través de la plataforma Teams, en una edició tancada per als caps d’àrea del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG), un organisme que fa poc que ha elaborat un Pla d’inclusió.

 2. El CNL de l'Àrea de Reus organitza el seu primer seminari web

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  Ha estat sobre Llenguatge inclusiu i no sexista i l'han seguit 60 persones que treballen a Mas Carandell.

 3. L'Eixample imparteix una sessió per evitar un ús sexista de la llengua

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives CNL de Barcelona

  El passat divendres 6 de març, va tenir lloc la sessió "El sexe de la llengua" a la Delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona, amb un gran èxit d'assistents, procedents de diferents institucions públiques i de la ciutadania en general.

 4. Més d’un centenar de treballadors de nou ajuntaments no consorciats de la comarca han participat a la sessió sobre la nova gramàtica i ortografia de la llengua catalana

  Des de mitjan novembre de 2019, el Servei Comarcal de Català ofereix al personal tècnic i administratiu dels ajuntaments no consorciats i del Consell Comarcal la sessió 'Novetats i canvis de l'Ortografia i la Gramàtica de la llengua catalana'.

 1. "Tempirina","hidronecro", "agretar", "fol·libiota", termes finalistes proposats per l'alumnat dels centres educatius de Mollet del Vallès

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives CNL del Vallès Oriental

  “Terminologia i coneixement: tot un món per descobrir”, a càrrec de M. Antònia Julià, terminòloga i cap de projectes de l’àmbit biomèdic del TERMCAT.

 2. La cerca que apassiona: comencen les sessions de l'Optimot

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives CNL de Terrassa i Rubí

  Estructurades en sis hores presencials i quatre hores de tutoria, aquestes sessions tenen com a objectiu dotar els assistents de les eines necessàries perquè resolguin de forma autònoma els dubtes més enrevessats o innovadors.