Sessió de recursos lingüístics en línia al Servei Local de Català de Lleida

CNL de Lleida

Servei d'Assessorament Lingüístic

El Servei d'Assessorament Lingüístic ha ofert una nova sessió per donar a conèixer recursos lingüístics en línia

Aquest dijous, 10 de novembre, va tenir lloc a la Biblioteca Pública de Lleida una sessió de recursos lingüístics en línia que s'adreçava tant al personal d'organitzacions públiques o privades com al públic en general que redacta textos en català i que vol conèixer recursos i aplicacions en línia per resoldre aspectes gramaticals i ortogràfics.

L'objectiu de la sessió era donar a conèixer, a partir del treball en casos pràctics, una mostra representativa de les eines i recursos disponibles actualment a la xarxa (diccionaris, verificadors, models de documents, etc.) que faciliten la resolució de dubtes i, per tant, permeten incorporar l'ús del català o millorar la qualitat lingüística en les comunicacions escrites i orals de les organitzacions. Així mateix, pretenia conscienciar les persones que redacten textos de la importància de la qualitat lingüística, també en relació amb la imatge que transmet l'organització.

L'activitat va despertar molt interès i és per això que es preveu oferir-ne una altra durant el primer trimestre de l'any vinent. Si esteu interessats a participar-hi o necessiteu els serveis del SAL, escriviu un missatge a lleida.ass(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?