Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català Serveis Centrals

  - El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general - S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi - S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 2. El Govern aprova destinar 1,5 milions d'euros al Consorci per a la Normalització Lingüística

  Cursos de català CNL El Prat de Llobregat

  El Govern ha acordat una aportació extraordinària d'1.500.000 euros al Consorci per a la Normalització Lingüística, òrgan adscrit a la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, per atendre la situació derivada de la pandèmia.

 3. El Servei Comarcal de Català del Priorat ha començat les inscripcions als cursos de català

  Cursos de català CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  El període de matriculació ésdel 17 al 25 de setembre  S'ofereix un curs de nivell Inicial a Falset

 4. Comencen les inscripcions als cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant, enguany a la Casa de Cultura

  Cursos de català CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  S'hi organitza un Bàsic 1, un Bàsic 3 i un Elemental 3 presencial a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou els dimarts i dijous a la tarda o vespre El període de matriculació és del 17 al 25 de setembre .

 1. El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus començarà les inscripcions als cursos de català el 14 de setembre

  Cursos de català CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i del 17 al 25 de setembre per al públic en general S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi La inscripció es fa en línia.

 2. 23 cursos presencials, 12 de semipresencials i 19 de virtuals, la nova oferta de cursos de català al Baix Llobregat centre i nord

  Cursos de català CNL Ca n'Ametller

  El Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, amb 13 punts de servei al Baix Llobregat centre i nord, presenta la nova oferta de cursos de català d'aquest setembre adaptada a la situació de pandèmia.

 3. S'obren les inscripcions als cursos de català

  Cursos de català CNL de Terrassa i Rubí

  # El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general # S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi # S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos # Una altra novetat que s'incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris.

 4. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català CNL de les Terres de l'Ebre

  - El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17, 18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general - S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi - S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 1. S'obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català CNL de Girona

  - El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general - S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi - S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 2. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català CNL de Barcelona

  - El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general - S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi - S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 3. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català CNL de Lleida

  · El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general · S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi · S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 4. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català > Inscripcions CNL El Prat de Llobregat

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per als alumnes preferents i del 17 al 25 de setembre per al públic en general S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 1. S’obren les inscripcions als cursos de català, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català CNL de Cornellà de Llobregat

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a l'alumnat que ha acabat un curs el 2019-2020, i del 17 al 25 de setembre per al públic en general.

 2. S’obren les inscripcions als cursos de català, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català > Inscripcions CNL de Tarragona

  · Informació i sol·licitud d’hora per a proves de col·locació des del dia 8 de setembre · S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi   · S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 3. Atenció: el calendari ha canviat Inscripció als cursos de català

  Cursos de català CNL Montserrat

  Inscripcions als cursos de català: Nou calendari d'inscripcions Inscripció per a antics alumnes: 14, 15 i 16 de setembre a través de www.

 4. Dia 14 de setembre comença la inscripció als cursos de català de setembre-juny

  Cursos de català CNL de l'Hospitalet

  A partir del dia 14 de setembre s'obre la inscripció als cursos de català del CNL de l'Hospitalet.

 1. Nou calendari d'inscripcions als cursos de català!

  Cursos de català > Inscripcions CNL del Vallès Oriental

  El període de matriculació serà del 14 al 16 de setembre per a exalumnes de l’últim any i del 17 al 25 de setembre per al públic en general

 2. Inscripció als cursos de català del trimestre setembre-desembre 2020

  Cursos de català CNL de Badalona i Sant Adrià

  Els cursos incorporaran novetats perquè siguin del tot segurs i s’ha ampliat l’oferta presencial i en línia.

 3. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per als alumnes preferents i del 17 al 25 de setembre per al públic en general S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 4. Inscripció als cursos de català

  Cursos de català > Inscripcions CNL del Vallès Oriental

  Estem treballant per poder organitzar l'oferta i la inscripció dels cursos de català del mes de setembre d'acord amb les precaucions per evitar el contagi per Covid-19.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10