El CNL Montserrat reparteix cartells terminològics a conservatoris, escoles de música, escoles i instituts

CNL Montserrat

Servei d'Assessorament Lingüístic

Els cartells, que mostren la terminologia del violí, la guitarra, el saxòfon i el piano, han estat elaborats pel TERMCAT en col·laboració amb l'ESMUC i el Museu de la Música i compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya

Entre els mesos de gener i febrer, el CNL Montserrat ha repartit un centenar de lots de cartells sobre la terminologia del violí, la guitarra, el saxòfon i el piano. Aquests cartells són un material complementari del diccionari Terminologia dels instruments musicals que recull 262 termes referits als noms dels instruments musicals i les seves parts. Aquest diccionari es pot trobar publicat i en línia.

El CNL Montserrat els ha repartit a conservatoris superiors de música, escoles de música, escoles i instituts de les comarques del Bages, l'Anoia, el Berguedà i la Cerdanya, i han estat molt ben rebuts perquè, diuen els professors, els seran de gran ajuda en la seva feina.

La tramesa de cartells s'ha aprofitat per informar les escoles dels serveis del CPNL, especialment dels cursos de català per a adults, del Servei d'Assessorament Lingüístic i del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?