Inscripció

--

Què has de fer per inscriure't a un curs de català?

 

Per poder-te inscriure a un curs de català del CPNL hem de determinar quin és el teu nivell previ. Per saber-lo, si mai no has estat alumne del CPNL, pots aportar un certificat vàlid o respondre un qüestionari i, quan sigui necessari, fer una prova de col·locació.

Informa't de quina documentació has de tenir a punt el dia de la inscripció.

 

Per poder formalitzar la inscripció cal haver determinat el nivell si no ets antic alumne del CPNL (pas 1). El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia. La plataforma d'inscripció als cursos de català que et permet inscriure't et guiarà en aquest procés. Si necessites més informació dels passos que cal seguir, aquí te'ls expliquem.

Abans de començar el curs

Quan hagis acabat la inscripció, encara hauràs de fer algun pas més abans d'assistir a la primera classe. Podràs accedir a l’entorn d'aprenentatge, que podràs conèixer abans de començar el curs. Com a nou alumne tindràs un correu corporatiu, que hauràs d’activar. En un termini de 24/48 h abans de començar el curs, rebràs un missatge d’activació al teu correu personal.


Vols que et guiem?

Et pots inscriure de forma presencial?

El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia, però si prefereixes inscriure't de forma presencial...

Reus

Demana cita, a partir del 15 de març, per correu electrònic a reus@cpnl.cat o per telèfon al 977 12 88 61. Concertar una cita no garanteix obtenir plaça.

Descarrega el fullet informatiu.

Cambrils

27, 28 i 29 de març, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20 h.

Descarrega el fullet informatiu.

L'Hospitalet de l'Infant

28 de març, de 9.30 a 14 i de 15.30 a 19 h.

29 de març, de 9.30 a 14 h.

Descarrega el fullet informatiu.

Falset

27, 28 i 29 de març, de 9 a 13.30 i de 15 a 18.45 h.

Descarrega el fullet informatiu.