Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Difusió [X]
 1. L'Albert Jané i Riera guanya el 56è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

  Recuperem l’entrevista que li vam fer l’any 2021 a Santa Coloma de Gramenet

  Difusió

 2. El CNL L’Heura ja té Instagram

  A partir del 16 de febrer es podrà seguir el CNL L'Heura a través d'aquesta xarxa social

  Difusió, CPNL

 3. El CNL L’Heura presenta el Glossari de sabors del món a la Setmana de la Ciència

  Dins del cicle "La pluralitat cultural en l'alimentació. Experiències pràctiques" del Campus d'Alimentació de la UB

  Servei d'Assessorament Lingüístic, Difusió

 4. Ajudar les persones que estan estudiant la llengua i que volen posar-se en contacte amb d’altres que la parlen és vital

  La Quima Gumbau Sáez va ser, l'any 2003, una de les primeres voluntàries per la llengua a Santa Coloma de Gramenet. Enguany celebrem el 20è aniversari del VxL i hem volgut parlar amb ella per saber quins van ser els motius per apuntar-se al programa. 20 anys després, la Quima torna a fer de voluntària.

  Difusió

 5. Al Voluntariat per la llengua comences amb la gent neguitosa i es transforma, és impressionant!

  Jose Miguel López, voluntari a Santa Coloma de Gramenet des del 2021, ha tingut onze parelles diferents i ens parla de la seva experiència

  Voluntariat per la llengua, Difusió

 6. De tot i de res, sempre és un gust parlar de qualsevol tema en català

  Victor Lóriz, voluntari des de fa anys a Santa Coloma de Gramenet, i Roberto Insfran, el seu actual  aprenent, ens expliquen com són les seves trobades.

  Difusió

 7. Una trobada còmoda: després de la migdiada i de sofà a sofà

  Ivonne Del Pozo és voluntària per la llengua en la modalitat virtual i ens parla de les trobades amb les parelles lingüístiques.

  Difusió

 8. Una delegació de Gal·les visita entitats i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Santa Coloma de Gramenet

  Deu especialistes en la llengua gal·lesa vinculats al National Center for Learning Welsh han visitat el Centre de Normalització lingüística L'Heura per conèixer la gestió local del Voluntariat per la llengua.

  Difusió

 9. L’intercanvi és vital per transmetre el valor de la llengua

  Parlem amb Marta Vallverdú i Borràs. Nascuda a Santa Coloma de Gramenet és doctora en Filologia Catalana i, fins a la seva jubilació, professora d'educació secundària a l'institut La Llauna de Badalona. Ha publicat la tesi titulada Viatges literaris a l'exòtic: Aurora Bertrana, Josep Maria de Sagarra (1918-1938) i Seixantisme. L'esclat cultural català dels 60. Fa un temps que fa de voluntària per la llengua al CNL L'Heura.

  Difusió

 10. La nostra feina és de llarg recorregut

  Parlem amb l'equip d'assessorament i orientació en llengua, interculturalitat i cohesió social de Santa Coloma de Gramenet (ELIC) format per Maia Salomón Sancho, Araceli Sánchez Bonilla i Francesc Martínez Martínez.

  Difusió