Roses

Cursos setembre-desembre 2024

Els cursos començaran el 25/26 de setembre i acabaran el 4/5 de desembre de 2024.

A Roses per al període setembre-desembre 2024 tenim previstos els cursos següents:

Nivell BÀSIC (programa), A2 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 h Aula 5
BÀSIC 1 dimarts i dijous de 15 a 17 h Aula 5
BÀSIC 2 dilluns i dimecres de 15 a 17 h Aula 5
BÀSIC 3 dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h Aula 5

A part de l'oferta de cursos de nivell bàsic presencials, el CPNL també n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.

Nivell ELEMENTAL (programa), B1 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
ELEMENTAL 3 dilluns i dimecres de 17.15 a 19.15 h Aula 5

A part de l'oferta de cursos de nivell elemental presencials, el CPNL també n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.

Nivell INTERMEDI (programa), B2 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
INTERMEDI 1 dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h Aula 4

A part de l'oferta de cursos de nivell intermedi presencials, el CPNL també n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.

Nivell de SUFICIÈNCIA (v. programa), C1 europeu

A Roses aquest trimestre no oferim cap curs de nivell de suficiència en modalitat presencial. El CPNL n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.

Nivell SUPERIOR (v. programa), C2 europeu

A Roses aquest trimestre no oferim cap curs de nivell superior en modalitat presencial. El CPNL n'ofereix en línia (Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL aquesta oferta.


Determinació de nivell

Els alumnes nous han de fer una prova de determinació de nivell, excepte que siguin de perfil inicial, de perfil bàsic 1 o bé ja tinguin un certificat reconegut.

Les proves de determinació de nivell se sol·liciten des del web: inscripcions.cpnl.cat/ i es poden fer en línia o presencialment a l'Oficina de Català. Els alumnes nous han d'haver fet la prova ABANS del dia de la inscripció, excepte els nivells inicial i bàsic 1, que no necessiten fer-la.

Si es té un certificat equivalent, s'ha de penjar al web cpnl.cat/inscripcions perquè sigui validat. No es podrà fer la inscripció si abans no s'ha validat aquesta documentació.

Per presentar un certificat oficial que acrediti el nivell de català o demanar una prova de determinació de nivell hi ha temps fins al 24 de juliol o del 2 al 6 de setembre. Si es demana la prova després del 6 de setembre no garantim tenir el resultat a temps per poder fer la inscripció.


Certificació

  • El certificat oficial de nivell A1 o superior és vàlid per a l'emissió de l'informe d'arrelament social.
  • El certificat oficial de nivell A2 és vàlid per a l'emissió de l'informe d'integració social.
  • Els certificats expedits pel CPNL en cursos que coincideixen o inclouen l'acabament d'un nivell (Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior) són equivalents oficialment als certificats de la Secretaria de Política Lingüística.

Consulteu prèviament les qüestions organitzatives dels cursos

INSCRIPCIONS

  • Inscripció preferent (per a tots els nivells): 12 i 13 de setembre
  • Inscripció general per als nivells de l'A1 al C1: 16 i 17 de setembre
  • Inscripció general per al nivell C2: 17 de setembre (a partir de les 9 h)

La inscripció es pot fer en línia a: www.cpnl.cat/inscripcions o presencialment a l'Oficina de Català de Roses, a la plaça de Sant Pere, 1, 2a (Ca l'Anita)

Horari de la inscripció presencial: de 10 a 13.30 h, i també de 16 a 18 h els dies 12 i 16 de setembre

Horari de la inscripció en línia: de les 9 h del 12 a les 20 h del 13 / de les 9 h del 16 a les 20 h del 17

Més informació:
Oficina de Català de Roses
roses(ELIMINAR)@cpnl.cat
972 25 39 47
De dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h
Última actualització: 12/07/24