Totes les notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Difusió > Jornades [X]
 1. Jornada de portes obertes a l'Oficina de Català de la Llagosta

  Difusió CNL del Vallès Oriental

  L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert les portes a la ciutadania per tercer any consecutiu per donar visibilitat a tots els serveis que ofereix, més enllà dels cursos de català: Voluntariat per la llengua, empresa i comerç, assessorament lingüístic, recursos, certificats oficials, pràctiques lingüístiques, adhesions al VxL d'empreses i entitats, jocs en català, etc.

 2. Ampliació del termini de presentació de comunicacions al 47è Col·loqui d'Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta

  Difusió CNL de Lleida

  La Comissió Organitzadora ha decidit ampliar fins al dia 1 de març el termini per presentar comunicacions al Col·loqui de la Societat d'Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta, que tindrà lloc entre els dies 6 i 8 de maig de 2022.

 3. La jornada 'Garrotxa, territori socialment responsable' reconeix les empreses lingüísticament responsables de la comarca

  Socioeconòmic, Difusió CNL de Girona

  Després de la pandèmia, es reprèn la jornada ‘Garrotxa, territori socialment responsable (TSR)’ que forma part del programa Garrotxa Emprèn, una setmana sencera dedicada a l’empresa i l’emprenedoria.

 4. El Consorci per a la Normalització Lingüística proporciona eines i estratègies per incrementar l’ús del català

  Difusió CNL Montserrat

  Les propostes tenen lloc en el marc de la VIII Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

 1. Penjada de cartells a Montmeló percommemorar el Dia Internacional de la Dona

  Llengua i cultura, Difusió, CPNL CNL del Vallès Oriental

  Durant el mes de març, el poble de Montmeló organitza una sèrie d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, de tal manera que hi ha un calendari organitzat entre teatre, música, balls, exposicions i mostra de la realitat de la dona del segle XX-XXI.

 2. Portes obertes a l'aula de català de la Llagosta

  Difusió CNL del Vallès Oriental

  Dimarts 10 de març vam tenir literalment obertes les portes de 10 a 14 h i de 16 a 18 h de l'aula de català de l'Oficina de Català de la Llagosta al Centre Cultural i Juvenil de Can Pelegrí, a la segona planta.