Filtres aplicats

 • Programa: Activitats complementàries [X]
 1. Ascó dedica l'onzena Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés a la parla del territori ebrenc

  El dia 5 d'octubre de 2019 va tindre lloc al Casal d'Ascó l'onzena Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés a la parla del territori ebrenc, organitzada per l'Associació Cultural Lo Llaüt, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) i l'Ajuntament d'Ascó. 

  Activitats complementàries

 2. L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" fa estada a l'Institut Els Alfacs, de Sant Carles de la Ràpita

  L'Institut Els Alfacs, de Sant Carles de la Ràpita, va acollir de l'1 al 30 d'abril de 2016 l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). Aquesta mostra recull trenta mots habituals de la parla dels habitants de les Terres de l'Ebre.

  Activitats complementàries

 3. L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", a la biblioteca de les Cases d'Alcanar

  L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" es va poder visitar a la biblioteca de les Cases d'Alcanar (c/ Barcelona, s/n) entre l'1 d'agost i el 18 de setembre de 2014, coincidint amb la temporada alta turística d'aquest poble costaner.

  Activitats complementàries

 4. L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", a l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa

  El vestíbul de l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa va acollir del 3 de març al 28 de març de 2014 l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). L'horari de visita va ser de 8.00 h a 18.00 h, de dilluns a dijous, i de 8.00 h a 15.00 h, els divendres.

  Activitats complementàries

 5. L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", a Santa Bàrbara

  Amb motiu de les Jornades de Tardor, Cultutardor, es pot visitar fins al 24 de novembre, al Centre Cultural de Santa Bàrbara, l’exposició “Xeic! Paraules de l’Ebre”, organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, el Consell Comarcal del Montsià, l’Oficina Jove del Montsià i la Xarxa Montsià Jove.

  Activitats complementàries

 6. El Consell Comarcal del Montsià acull l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre"

  El Consell Comarcal del Montsià acull, per primera vegada a la comarca, l’exposició "Xeic! Paraules de l’Ebre". L’exposició va ser inaugurada el passat divendres pel representant del Consell Comarcal del Consorci per la Normalització Lingüística a les Terres de l’Ebre, Alfred Blanch.

  Activitats complementàries

 7. L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" al Pont de Suert

  Des del 14 de gener i fins a l'1 de febrer del 2013 es pot visitar, a la Biblioteca del Pont de Suert, l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre".

  Activitats complementàries