Informació sobre els cursos del CNL a Tarragona

A Tarragona us atendrem de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de dilluns a dijous de 16 a 18 h als telèfons 677 255 640 i 977 24 35 27.

Consulteu a l'apartat "On som?" els horaris d'atenció al públic de la resta d'oficines i serveis.

Només atendrem presencialment demanant hora prèviament.


--

Què has de fer per inscriure't a un curs de català?

 Del 5 al 26 de juliol i
del 5 al 9 de setembre

 

Per poder-te inscriure a un curs de català hi ha uns requisits previs. D'una banda, hem de saber quin nivell tens per poder-te assignar un curs. Per saber el nivell, si mai no has estat alumne del CPNL, pots fer una prova de col·locació o bé aportar un certificat. D'altra banda, t'expliquem quina documentació hauràs de tenir a punt el dia que comenci la matrícula.

Del 12 al 16 de setembre
 

El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia. La plataforma d'inscripció i tràmits que et permet inscriure't et guiarà en aquest procés. Si necessites més informació dels passos que cal seguir, aquí te'ls expliquem.

Abans de començar el curs
 

Quan hagis acabat la inscripció, encara hauràs de fer algun pas més abans d'assistir a la primera classe. Podràs accedir a l’entorn d'aprenentatge, que podràs conèixer abans de començar el curs. Com a nou alumne tindràs un correu corporatiu, que hauràs d’activar. En un termini de 24/48 h abans de començar el curs, rebràs un missatge d’activació al teu correu personal.


Vols que et guiem?

El curs 2021/2022 en imatges

  •  

    Vull aprendre català perquè...

  •  

    Penso que el català...

  •  

    Vaig voler aprendre català perquè...

Galeria

Els nostres cursos...