Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura [X]
 1. En català pel món

  L'Institut Ramon Llull és la institució que s'encarrega de la promoció del català a l'exterior, i és present a 131 llocs del món on ara mateix s'estudia català: 99 a Europa; 23 a Amèrica del Nord, 4 a Amèrica del Sud i 5 a l'Àsia.

  Llengua i cultura

 2. Amb la tardor arriba el blues al CPNL

  Cels grisencs i dies plujosos? Acompanya'ls amb la nova llista de Spotify 'Blues i R&B' del CPNL, segur que et faran reviscolar.

  Llengua i cultura

 3. 'N'hi ha per llogar-hi cadires' és la nova llista de cançons del CPNL

  Amb la nova llista del compte de Spotify del CPNL volem donar la benvinguda a tots els alumnes que comencen cursos de català aquesta setmana.

  Llengua i cultura

 4. Estem de celebració

  Dilluns 21 de juny celebrem el Dia Europeu de la Música, i que, el compte del CPNL a Spotify ha arribat als 2.000 seguidors.

  Llengua i cultura

 5. Música fresqueta per aquest estiu!

  - Engega el ventilador i posa't aquesta llista per fer-te passar la calor!

  - El CPNL estrena una nova llista de música publicada al compte de Spotify perquè la calor us sigui més tolerable

  Llengua i cultura

 6. Darrera setmana per “Posar fil a la imatge”

  Fins al divendres 6 de març tens temps per participar a la campanya "POSA FIL A LA IMATGE. Quina frase feta et suggereix aquesta imatge?".

  Llengua i cultura, Socioeconòmic > Empresa > Comerç

 7. El #diadelpuntvolat

  Per què aquesta iniciativa? Perquè qui més qui menys sap què és una ela geminada, però hi ha molta gent que l'escriu malament: amb un punt baix, amb un guionet, un punt gruixut... i com diuen els organitzadors: "perquè els catalans tenim un punt volat. Ens agrada fer gresca i muntar sarau."

  Llengua i cultura

 8. El CNL L'Heura col·labora amb Òmnium Cultural a Santa Coloma

  El 16 de novembre les alumnes del CNL L'Heura Shengnan Li i Mariam Geris van participar en l'activitat que organitzava Òmnium Cultural a la plaça de la Meditàrrania.

  Llengua i cultura

 9. Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup?

  El Consorci per a la Normalització Lingüística i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu el foment cultural a través d'activitats adreçades a diversos col·lectius vinculats al Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Llengua i cultura

 10. Alumnes del CPNL acompanyen la presentació de la segona temporada de Katalanoski

  Quatre alumnes del CPNL han estat entrevistats per Halldor Mar, el músic presentador de "Katalonski", a la roda de premsa de la nova temporada del programa.

  Llengua i cultura