Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Difusió > Espais lingüístics als mitjans > TV [X]
 1. L'últim 'De barri en barri' parla de Granvia Sud

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 30 de març, es va emetre el darrer episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de Granvia Sud.

 2. 'De barri en barri' parla de Sanfeliu

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 2 de març, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de Sanfeliu.

 3. 'De barri en barri' parla de Can Serra

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 2 de febrer, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de Can Serra.

 4. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE LES PLANES

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 12 de gener, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de les Planes.

 1. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE LA FLORIDA

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 10 de novembre, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de la Florida.

 2. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE LA TORRASSA

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 20 d’octubre, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de la Torrassa.

 3. La nova directora del CNL de Lleida, Balbina Escolà, i la coordinadora d’Ensenyament, Llibertat Blanes, conversen sobre el català i les activitats del Centre al programa DiS, de Lleida TV

  Difusió CNL de Lleida

  El passat 8 d’octubre, Glòria Farré, directora del programa DiS de Lleida TV i subdirectora del diari Segre, va conversar amb les representants del CNL de Lleida sobre les activitats de coneixement i ús de la llengua, i sobre altres temes d'actualitat com el llenguatge igualitari i el futur del català.

 4. Tàrrega TV ha visitat l’Aula de Llengua de Tàrrega

  Acolliment , Difusió CNL de Lleida

  Aquest passat dimarts, 19 d'octubre, l'Aula de Llengua de Tàrrega s'ha convertit en un plató televisiu durant una estona. El periodista de Tàrrega Televisió Oriol Gordillo ha assistit a una sessió del curs de nivell Bàsic 1 i ha enregistrat una part de la classe.

 1. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE SANTA EULÀLIA

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 6 d’octubre, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de Santa Eulàlia.

 2. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE SANT JOSEP

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 22 de setembre, es va emetre un nou episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de Sant Josep.

 3. TORNA "DE BARRI EN BARRI", AQUESTA VEGADA PARLEM DEL CENTRE

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 15 de setembre, es va emetre el cinquè episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn del Centre.

 4. El CNL de Badalona i Sant Adrià a BadalonaTres60

  Difusió CNL de Badalona i Sant Adrià

  La setmana passada, coincidint amb l'inici de les inscripcions als cursos de català, el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià va participar al programa de televisió BadalonaTres60 de BDN Comunicació.

 1. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE COLLBLANC ABANS DE MARXAR DE VACANCES

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 14 de juliol, es va emetre el quart episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. En l’últim programa fins després de les vacances va ser el torn de Collblanc.

 2. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DE PUBILLA CASES EN EL TERCER EPISODI A LA TELEVISIÓ L'H

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 7 de juliol, es va emetre el tercer episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn de Pubilla Cases.

 3. "DE BARRI EN BARRI" PARLA DEL GORNAL EN EL SEGON EPISODI A LA TELEVISIÓ L'H

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 30 de juny, es va emetre el segon episodi de De barri en barri a la Televisió de L'H. Aquesta vegada va ser el torn del Gornal.

 4. ESTRENEM "DE BARRI EN BARRI" A LA TELEVISIÓ L'H

  Difusió CNL de l'Hospitalet

  Dimecres, dia 16 de juny, es va estrenar De barri en barri a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció dins del programa Aula L'H. Durant els propers mesos, aquest espai ens permetrà repassar la història, l'origen i les curiositats associades al nom de tots els barris de l'Hospitalet.