'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el guaraní

CNL de l'Hospitalet

Difusió

Dimecres, dia 2 de novembre, es va estrenar el cinquè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

Dimecres, dia 2 de novembre, es va estrenar el cinquè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H. Durant els propers mesos, aquest espai ens permetrà ensenyar la diversitat lingüística de la ciutat a través dels testimonis d'alumnes del CNL de l'Hospitalet. A la ciutat s'hi parlen més de 200 llengües i cada programa en tractarà una de concreta. S'oferiran dades sociolingüístiques de cada llengua i també podrem escoltar el testimoni d'un veí de la ciutat parlant de la llengua tractada. Aquest darrer episodi va estar dedicat al guaraní.

    

És una col·laboració entre el CNL de l'Hospitalet i Mitjans de comunicació de l'Hospitalet que ha comptat, també, amb l'ajuda del GELA (Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades) i el GLiDI (Grup de Lingüistes per la Diversitat). El programa ja el podeu veure al web de la Televisió de L'H.

Vols compartir aquesta notícia?