'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: l'armeni

CNL de l'Hospitalet

Difusió

El quart episodi de La plaça de les llengües es va estrenar dimecres, dia 14 de setembre, a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

Dimecres, dia 14 de setembre, es va estrenar el quart episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H. Durant els propers mesos, aquest espai ens permetrà ensenyar la diversitat lingüística de la ciutat a través dels testimonis d'alumnes del CNL de l'Hospitalet. A la ciutat s'hi parlen més de 200 llengües i cada programa en tractarà una de concreta. S'oferiran dades sociolingüístiques de cada llengua i també podrem escoltar el testimoni d'un veí de la ciutat parlant de la llengua tractada. Aquest darrer episodi va estar dedicat a l’armeni.

    

És una col·laboració entre el CNL de l'Hospitalet i Mitjans de comunicació de l'Hospitalet que ha comptat, també, amb l'ajuda del GELA (Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades) i el GLiDI (Grup de Lingüistes per la Diversitat). El programa ja el podeu veure al web de la Televisió de L'H.

Vols compartir aquesta notícia?