Biblioteca de Catalunya

Visites a la Biblioteca de Catalunya, a l'Arxiu Maragall i a les exposicions
-Visites individuals o en grup (no hi ha un màxim de persones) a les exposicions de la Biblioteca de Catalunya

Podeu accedir individualment o en grup, sense demanar cita prèvia, a les exposicions de la Biblioteca de Catalunya.
 

-Visites guiades per a grups (màxim de 25 persones) amb el comissari de les exposicions de la Biblioteca de Catalunya sempre que es concreti prèviament la visita

Per sol·licitar la visita, la persona responsable del grup ha de contactar amb la Biblioteca de Catalunya per correu electrònic (bncdifusio(ELIMINAR)@bnc.cat). En el missatge de sol·licitud s'ha d'indicar que el grup que farà la visita són alumnes del CPNL perquè la Biblioteca de Catalunya pugui aplicar l'exempció de pagament.

La programació de les exposicions es pot consultar al web de la Biblioteca de Catalunya.


-Visites guiades a la Biblioteca de Catalunya i a l'Arxiu Joan Maragall per a grups d'un màxim de 25 persones

La persona responsable del grup té dues opcions per sol·licitar la visita:

1. A través del Formulari web. http://www.bnc.cat/

A l'apartat Visita'ns > Visites guiades > Visites guiades per a grups hi ha el formulari de Sol·licitud de visita per a cada equipament en concret.

S'han d'emplenar totes les dades que es demanen i fer una proposta del dia i l'hora que es vol fer la visita. Al camp Nom de l'organització s'ha de posar Consorci per a la Normalització Lingüística. A Observacions cal indicar que el grup és d'alumnes del CPNL perquè la Biblioteca pugui aplicar l'exempció de pagament.

2. Per correu electrònic a bustia(ELIMINAR)@bnc.cat. En el missatge s'ha d'indicar el dia i hora proposats per fer la visita i també informar que el grup el formen alumnes del CPNL perquè la Biblioteca de Catalunya pugui aplicar l'exempció de pagament.

Vigència
24/01/2024
Municipi
Barcelona
Destinataris
Tots els alumnes

Biblioteca de Catalunya