Lloret

Cursos gener-març 2024

El curs començarà el 8/9 de gener i acabarà el 13/14 de març de 2024.

A Lloret de Mar per al període gener-març 2024 tenim previstos els cursos següents:

Nivell INICIAL (v. programa), A1 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
INICIAL dimarts i dijous de 16.45 a 18.45 h Aula de l'Oficina de Català
INICIAL dilluns i dimecres de 19 a 21 h Aula de l’Oficina de Català

Nivell BÀSIC (v. programa), A2 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
BÀSIC 1 dimarts i dijous de 14.30 a 16.30 h Aula de l'Oficina de Català 
BÀSIC 1 dilluns i dimecres de 16.30 a 18.30 h Casa de la Cultura
BÀSIC 1 dimarts i dijous de 19 a 21 h Aula de l'Oficina de Català
BÀSIC 2 dimarts i dijous de 9.15 a 11.15 h Aula de l'Oficina de Català
BÀSIC 2 dimarts i dijous de 16.45 a 18.45 h Aula de l'Oficina de Català
BÀSIC 3 dilluns i dimecres de 14.30 a 16.30 h Aula de l'Oficina de Català
BÀSIC 3 dilluns i dimecres de 19 a 21 h Casa de la Cultura

A part de l’oferta de cursos de nivell bàsic presencials, el CPNL també n’ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL tant l'oferta de cursos en línia com la dels cursos presencials dels altres municipis.

Nivell ELEMENTAL (v. programa), B1 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
ELEMENTAL 1 dimarts i dijous d’11.30 a 13.30 h Aula de l'Oficina de Català

A part de l'oferta de cursos de nivell elementaL presencials, el CPNL també n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL tant l'oferta de cursos en línia com la dels cursos presencials dels altres municipis.

Nivell INTERMEDI (v. programa), B2 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
INTERMEDI 1 dilluns i dimecres d'11.30 a 13.30 h Aula de l'Oficina de Català 

A part de l'oferta de cursos de nivell intermedi presencials, el CPNL també n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL tant l'oferta de cursos en línia com la dels cursos presencials dels altres municipis.

Nivell de SUFICIÈNCIA (v. programa), C1 europeu

NIVELL DIES HORARI LLOC 
SUFICIÈNCIA 1 dilluns i dimecres de 9.15 a 11.15 h Aula de l'Oficina de Català

A part de l'oferta de cursos de nivell de suficiència presencials, el CPNL també n'ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s'opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Podeu buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL tant l'oferta de cursos en línia com la dels cursos presencials dels altres municipis.


Determinació de nivell

Els alumnes nous han de fer una prova de col·locació, excepte que siguin de perfil inicial, de perfil bàsic 1 o bé ja tinguin un certificat reconegut.

Les proves de col·locació se sol·liciten des del web: cpnl.cat/inscripcions/prova i es poden fer en línia o presencialment a l'Oficina de Català. Els alumnes nous han d'haver fet les proves de nivell ABANS del dia de la inscripció (preferentment, abans del dia 15 de desembre), excepte els nivells inicial i bàsic 1, que no necessiten fer una prova de col·locació.

Si es té un certificat equivalent, s'ha de penjar al web cpnl.cat/inscripcions  perquè sigui validat. No es podrà fer la inscripció si abans no s'ha validat aquesta documentació.


Certificació

  • El certificat oficial de nivell A1 (curs inicial) o superior és vàlid per a l'emissió de l'informe d'arrelament social.
  • El certificat oficial de nivell A2 (curs bàsic 3) és vàlid per a l'emissió de l'informe d'integració social.
  • Els certificats expedits pel CPNL en cursos que coincideixen o inclouen l'acabament d'un nivell (bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior) són equivalents oficialment als certificats de la Secretaria de Política Lingüística. 

Consulteu prèviament les qüestions organitzatives dels cursos
 

INSCRIPCIONS

Inscripció alumnes preferents (inscrits en algun curs de català del CPNL en els últims 12 mesos): 19 de desembre
Inscripció general: 20 i 21 de desembre

La inscripció es pot fer en línia a: www.cpnl.cat/inscripcions o presencialment a l'Oficina de Català de Lloret de Mar (carrer de Felicià Serra i Mont, 15)

Horari de la inscripció presencial: de 10 a 14 h i de 15 a 18 h

Horari de la inscripció en línia: de les 9 h del 1r dia a les 20 h de l’últim

Més informació:
Oficina de Català de Lloret de Mar
lloret@cpnl.cat
972 36 18 34
De dimarts a divendres de 10 a 14 h
Última actualització: 12/01/24