El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 170 cursos intensius per aprendre català a l’estiu

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

En modalitat presencial i dels nivells inicial i bàsic, el CNL de l'Àrea de Reus n'impartirà a Reus i a Cambrils durant el mes de juliol

Tots aquest cursos són gratuïts

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total s'ofereixen 3.690 places. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines del CPNL o en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció i tràmits que s'obrirà el 27 de juny a les 9 h i es tancarà el 30 de juny a les 20 h.


Els cursos intensius d'estiu s'impartiran en la modalitat presencial, durant el mes de juliol. Les persones interessades disposen d'un cercador web que permet trobar el curs, la localitat i la franja horària que més els convingui.

En el cas concret dels cursos del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, se n'ofereixen sis a Reus de nivell Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2, i el Servei Local de Català de Cambrils impartirà un Bàsic 1. Tots aquests cursos seran intensius i es faran de dilluns a dijous i durant 3 hores.

Podeu consultar l'oferta dels cursos de Reus al document adjunt.

Si voleu fer la inscripció presencial podeu demanar cita a partir del 15 de juny a reus(ELIMINAR)@cpnl.cat o al 977 12 88 61 per als cursos de Reus, i a cambrils(ELIMINAR)@cpnl.cat i al 977 79 26 88 per al de Cambrils.

Els cursos de nivell inicial (A1) s'adrecen, majoritàriament, a persones que no coneixen l'alfabet llatí. L'alumne aprèn expressions quotidianes i frases molt simples que permetin interactuar d'una manera senzilla en converses molt bàsiques. Per la seva banda, els cursos de nivell bàsic (A2) permeten a l'alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. El nivell bàsic s'estructura en tres graus de 45 hores, cadascun.


Tots els nivells de català en els cursos de setembre

El CPNL està preparant l'oferta de cursos de tots els nivells (des de l'inicial al superior), que començaran al setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2022-2023. Durant el juliol es donaran a conèixer les dates d'inscripció i els requisits per inscriure's-hi, tant al web del cpnl.cat com a les xarxes socials.

Vols compartir aquesta notícia?