Cursos intensius d'estiu 2022

Informació sobre els cursos intensius de català 2022

Oferta de cursos de català intensius d’estiu, en modalitat presencial:

Calendari

A partir del 6 de juny es poden consultar tots els cursos que ofereixen els centres de normalització lingüística en el cercador del web:

Troba el teu curs

Del 27 al 30 de juny: Inscripcions

La plataforma d'inscripció i tràmits per inscriure's en línia s'obrirà el 27 de juny a les 9 h i es tancarà el 30 de juny a les 20 h. Per a les inscripcions presencials, consulteu l'horari de cada centre.

Anar al portal d’inscripcions

Més informació

Els cursos intensius d'estiu s'impartiran majoritàriament durant el mes de juliol i, en algun cas, també a l'agost.

La inscripció pot realitzar-se en línia a la plataforma d'inscripció i tràmits (inscripcions.cpnl.cat) i també presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines del CPNL.
 

Per a més informació sobre la documentació i el procés d'inscripció, consulteu la normativa.

Altres nivells

El CPNL està preparant l'oferta de nous cursos, de tots els nivells (des de l'inicial al superior), que han de començar al setembre i que correspondran al primer trimestre del curs 2022-2023. Durant el mes de juliol de 2022 es farà pública la informació de les dates d'inscripció, tant al web del cpnl.cat com a les xarxes socials.

Del 5 al 26 de juliol i del 5 al 9 de setembre es podrà demanar una prova de col·locació per saber quin nivell té la persona que es vulgui inscriure a un curs de català. Aquesta prova és un requisit indispensable per inscriure's si no s'ha fet mai un curs al CPNL.

Les dates d'inscripció per als cursos de setembre de 2022 seran el 12 i 13 de setembre, per als alumnes preferents, i del 14 al 16 de setembre, per a la resta.