25 anys fent bategar el català

Centres


Traducció i correcció
El CPNL disposa de personal altament qualificat per corregir i traduir textos (pàgines web, memòries, informes, etc.) procedents de l'empresa, l'Administració i entitats. 

Servei de traducció 

La traducció de documents es fa posant una atenció especial a respectar el sentit original del text, tant pel que fa a qüestions estilístiques com lèxiques. El CPNL fa traduccions del castellà al català. 

Servei de correcció 

Els textos corregits pel CPNL compleixen els estàndards més alts de qualitat lingüística. El nostre personal en fa la revisió ortogràfica i sintàctica i proposa solucions per millorar-ne l'estil, amb l'objectiu que les comunicacions de l'empresa siguin perfectament comprensibles per als seus clients. 

Els documents elaborats amb un processador de textos es retornen, un cop corregits, amb els canvis visibles. D'aquesta manera el redactor original pot donar-hi el vistiplau definitiu. 

Pla d'autonomia lingüística (PLAU)

Aquest servei us ajudarà a ser autònoms quant a la redacció de textos i la comunicació oral o escrita. El CPNL ofereix als seus clients un acompanyament personalitzat per a la millora lingüística i professional.

Servei d'atenció al client 

Un dubte lingüístic es pot presentar en qualsevol moment. El CPNL posa a disposició dels seus clients canals d'atenció que permeten resoldre les consultes immediatament o al cap de poca estona.  

Per a més informació contacteu amb nosaltresConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter