Contacte CNL de Tarragona

A banda d’aquest formulari de contacte, a Tarragona també us atendrem de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de dilluns a dijous de 16 a 18 h als telèfons 677 255 640 i 977 24 35 27.

Pel que fa als horaris d'atenció al públic de la resta de serveis i oficines, consulteu a l’apartat “On som?”.

En períodes d’inscripció, només atendrem presencialment demanant hora prèviament.


* Els camps són obligatoris

Contacte

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS
Identificació del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS
Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.
Finalitat del tractament: Tramitar i donar resposta a les sol·licituds d'informació diversa relativa al CPNL, atenció de queixes, consultes i suggeriments.
Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a Reglament general de protecció de dades).
Destinataris: No comunicarem les vostres dades a tercers.
Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.
Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci.