Cursos de català

Apunta't a un curs

Busca el teu curs

Voluntariat per la llengua

Vols tenir una parella lingüística?

Inscriu-te al VxL

Notícies

Emociona't... Recorda que és Nadal

Llengua i cultura > Activitats culturals

El divendres 3 de gener de 2020, la nostra coral, Cor Obert, va participar en la representació 'Emociona't... Recorda que és Nadal'.

Xerrada d'alumnes de C2 amb el traductor de La vida al davant

Llengua i cultura > Activitats culturals

El dimecres 8 de gener, el traductor i editor d'Animallibres i Més Llibres, en Jordi Martín Lloret, va fer una xerrada sobre La vida al davant, de Romain Gary, una traducció seva, per a alumnes del Nou curs superior C2 FEPOL.

Voluntariat per la llengua al CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua

Durant el mes de novembre es va iniciar el Voluntariat per la llengua a diferents localitats del CNL Montserrat, així com al Centre Penitenciari de Lledoners.

El dimarts, 12 de novembre, la seu del CNL Montserrat va acollir la presentació de les noves parelles lingüístiques d'aquesta tardor a Manresa. En aquesta edició es van formar 37 parelles que es trobaran un cop a la setmana per conversar en català. En l'acte es van donar els consells i recomanacions perquè les trobades siguin profitoses.

El 15 de novembre també es va posar en marxa una nova edició del programa al Centre Penitenciari de Lledoners. En l'acte es van presentar tots els participants d'aquesta edició: un total de dotze interns que estudien català a l'Escola d'Adults Carme Karr i quatre voluntaris lingüístics, que fins al maig es traslladaran setmanalment al centre per conduir un petit grup de conversa en català.

Al municipi de Calaf, el 27 de novembre, van presentar-se una quinzena de parelles. Les aprenentes són alumnes del curs Bàsic 3 que volen practicar i millorar el català que han après al llarg del curs. Les parelles es trobaran cada setmana fins al maig.

Al Berguedà també s'han presentat, de forma puntual, parelles lingüístiques durant el mes de novembre i desembre.

El programa del Voluntariat per la llengua està obert tot l'any. Per participar-hi només cal entrar a www.vxl.cat i emplenar el full d'inscripció.

Agenda

Gener 2020
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Veure tota l'agenda

Darrers esdeveniments

 1. "Teresa Pàmies. Tot és en els llibres"

  Sensibilització

  "Tot és en els llibres", acostumava a dir Teresa Pàmies; i és ben cert que tota la seva trajectòria vital es troba recollida en la cinquantena d'obres que va...

  Catalunya

 2. Cor Obert, la coral del CNL Montserrat, participa en Emociona't... És un conte de Nadal!, un espectacle nadalenc, teatral i musical per a la inclusió...

  Teatre Conservatori
  Manresa

  A les 20:00 h.

 3. Emociona't... És un conte de Nadal!

  Llengua i cultura > Activitats culturals

  Cor Obert participarà en Emociona't... És un conte de Nadal!, un espectacle nadalalenc, teatral i musical per a la inclusió intergeneracional i intercultural, amb...

  Teatre Conservatori
  Manresa

  A les 20:00 h.

 • Tria la teva pel·lícula
 • Consultes lingüístiques
 • I tu, jugues en català?
 • Ep! Escolta i parla

Publicacions