Comença el cicle de Cuines del món en català
Una vintena d'assistents preparen plats de la cuina de tot el món

El dilluns 7 d'abril va començar el cicle de Cuines del món que el CNL L'Heura organitza amb la Biblioteca del Fondo, Unió Segones Oportunitats i Abrazo Cultural. Durant cada sessió, la formadora i cuinera Jackeline Villalba s'encarrega de la dinamització del taller i explica com es preparen plats de tots els continents del món. Ella és cuinera professional, originària de l'Equador i coneix de ben a prop la cuina catalana.
En aquesta primera sessió, la Jackeline Villalba va ensenyar als assistents al taller la preparació de quatre plats, cadascun dels quals representava un continent: el cuscús, el wok, el cebiche i la truita d'espàrrecs silvestres, van ser els plats escollits.
L'activitat va permetre que totes les persones assistents practiquessin el català i compartissin els costums i les tradicions dels seus països d'origen. El món de la gastronomia va donar peu a conversar sobre productes i ingredients de la cuina d'arreu.
Finalment, tant la Biblioteca del Fondo com Unió Segones Oportunitats formen part de Xarxa per la llengua, que és el conjunt d'entitats, ens públics, empreses i comerços que tenen un compromís amb el foment de la llengua catalana a la nostra ciutat.