Comencem el 2024 amb 33 cursos i 635 alumnes!

Cursos de català

El 90 % dels cursos que han començat al gener són presencials

Inici dels cursos al CNL L'Heura

Aquest trimestre oferim 33 cursos de tots els nivells (31 cursos presencials i 2 en línia). Els cursos d'acollida (de nivell Inicial, Bàsic i Ep! Escolta i parla) representen un 67% dels cursos que s'ofereixen i les places previstes en aquests grups estan gairebé totes ocupades.

Com en els trimestres anteriors, mantenim el curs de català per a persones xineses que viuen a Santa Coloma, hem apostat per oferir tots els cursos de nivell Elemental en horari de matí i tarda perquè tot l’alumnat d'aquests cursos pugui continuar la seva formació, i s'ha programat la continuïtat dels cursos Intermedis i de Suficiència que hi havia al primer trimestre.

Una de les novetats d'aquest trimestre és que hem començat 4 cursos de català a les aules de La CIBA, un Bàsic 1 i tres cursos de nivell Bàsic 2. Al curs Bàsic 1 es faran algunes sessions a la cuina per parlar de l'alimentació saludable i als cursos de Bàsic 2 s'aprofitarà les activitats de pràctica de les formes de passat per parlar de dones extraordinàries de Santa Coloma de Gramenet.

Els alumnes d'aquests quatre cursos amb fills petits que no podrien anar a classe perquè no tenen amb qui deixar-los, poden gaudir del servei de canguratge que organitza La CIBA.

Fa pocs dies també van començar els cursos intensius de nivell Bàsic que estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Aquests cursos són mensuals i en tres mesos podran completar els tres cursos de nivell Bàsic i obtenir el títol del nivell A2.

Ara ja tenim preparades un munt d'activitats complementàries perquè els alumnes s'ho passin bé i s'animin a parlar català fora de l'aula. Aviat les podreu veure a les nostres xarxes!

Vols compartir aquesta notícia?