L’amor per les llengües

Activitats complementàries

Llenguaferits parlen de la importància d'aprendre el català

El dia 4 de desembre de 2023 Llenguaferits (David Vila i Ros i Jessica Neuquelman) van portar per segon any consecutiu el taller Suma a les aules dels cursos Bàsic 1 del CNL L'Heura. Naturals de França i de Sabadell, aquest tàndem de camisa a ratlles està convençut que les paraules són la millor eina per canviar el món.

El taller va començar visualitzant una enorme bola de vergonya que els assistents van llançar a la paperera de forma simbòlica, aquesta dinàmica va permetre que tothom es presentés de forma distesa. Tots dos van connectar amb el públic a l'instant, primer van presentar dades i curiositats de les llengües del món, inclosa la catalana. Després, van interaccionar amb tècniques teatrals que afavorien la reflexió. Van transmetre sobradament la seva passió pel català i així van animar als alumnes a continuar amb el seu aprenentatge del català.

En el taller Suma de Llenguaferits es reflexiona sobre la importància d'aprendre la llengua per integrar-se al país que els acull. L'objectiu d'aquesta tipologia d'activitats és despertar la sensibilitat lingüística, fomentar el respecte per totes les llengües i animar a fer un ús plenament normal del català.

Vols compartir aquesta notícia?