Més de 200 llibres de lectura a les classes del CNL L’Heura

Activitats complementàries

El foment de la lectura als cursos de català sempre ha estat un dels objectius estratègics del CNL L'Heura. El CNL, des de l'any 2012, tira endavant un pla de treball que té com a objectiu fomentar la lectura com a eina d'aprenentatge de la llengua i promoure la seva pràctica als cursos i programes de foment de l'ús.

Una de les actuacions, que portem 11 anys tirant endavant, és el préstec de llibres a les aules des del nivell Bàsic 2 fins a l'Elemental 3. Aquest mes de setembre hem repartit llibres a 11 cursos i l’alumnat de l'Elemental 3 els han anat a buscar a les biblioteques de la ciutat.

A les classes hem prestat més de 200 llibres i entre els títols podem destacar els de lectura fàcil com El temps de les cireres, Les mateixes estrelles, Contes sorprenents i títols de la col·lecció Kalafat o de l'editorial La mar de fàcil.

Amb aquesta activitat cada alumne llegeix un llibre que després comenta amb la resta de la classe. I és que la lectura implica comprendre i ens obre la porta a moltes altres portes. No deixem mai de trucar a la porta!

Vols compartir aquesta notícia?