Fotoprix i Cafeteria Xitois, dos nous establiments col·laboradors del VxL a Santa Coloma de Gramenet

Voluntariat per la llengua

Aquests dos nous comerços s’incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

CafeteriaXitoisVxLGramenet

Fotoprix és una botiga de serveis de fotografia on podràs imprimir fotografies, fer fotos per al carnet i també comprar elements de decoració i regal que es poden personalitzar. La botiga és troba a la rambla de Sant Sebastià 25.  També al barri del Centre, al carrer de Sant Jeroni 59, tenim la Cafeteria Xitois on s'ofereixen esmorzars dolços i salats, berenars, vins i cava.                                    

Aquests establiments es comprometen a atendre en català a totes aquelles persones que s'hi adrecin en català, tot i que ho facin amb dificultat. Així doncs són entorns on els aprenents poden practicar les competències orals que estan desenvolupant.   

A més dels establiments col·laboradors també comptem amb la participació d'entitats col·laboradores en el programa Voluntariat per la Llengua. Clicant el següent enllaç podreu veure'n el llistat. 

Tots aquells comerços que vulguin adherir-se a aquesta campanya es poden posar en contacte amb el CNL L'Heura, tel.934684048 o bé escriure un correu electrònic a vxl.heura@cpnl.cat.

FotoprixVxLGramenet

Vols compartir aquesta notícia?