VxL exprés entre alumnes de nivell Elemental i Intermedi

Voluntariat per la llengua

Quatre classes del CNL L'Heura van compartir el mateix espai i van conèixer el Voluntariat per la llengua d'una manera ben divertida.

VxL exprés entre alumnes del CNL L'Heura

Una cinquantena d'alumnes van conversar durant una hora, com si es trobessin amb la seva parella lingüística! Ara bé, la conversa amb la mateixa persona només era de cinc minuts i, passat aquest temps, un senyal acústic estrident (des d'un mugit a un sabre làser) els avisava que havien de donar la conversa per acabada. Immediatament, la meitat dels assistents es movien de cadira per parlar amb una altra persona d'un nou tema (de la cuina al lloc d'origen), perquè aquest canviava i podien veure unes preguntes suggerides que es projectaven a la pissarra digital.

L'activitat va servir per practicar la conversa, però també perquè coneguessin què els pot aportar la seva participació al Voluntariat per la llengua, així que hi va haver més d'un compromís per apuntar-s'hi. Al final tothom en va sortir molt satisfet, amb felicitacions entre els assistents per com parlaven de bé, i algú molt content apuntava que era la primera vegada que parlava una hora seguida en català.

Vols compartir aquesta notícia?