L’alumnat del CNL L’Heura porta el drac a la Festa dels Fanalets

Cursos de català

L'alumnat del CNL L'Heura ha desfilat, per primer cop, amb el drac de l'Associació Cultural Popular Xinesa a la rua de cloenda de les celebracions per l'Any Nou Xinès 2023.

Foto de Xiaoxiang Liu (刘晓翔)

Foto de Xiaoxiang Liu Foto de Xiaoxiang Liu (刘晓翔)

El CNL L'Heura ha culminat les celebracions de l'Any Nou Xinès 2023 fent desfilar un dels dracs de l'Associació Cultural Popular Xinesa. Agraïm a la presidenta, Chen Shufen, aquesta oportunitat i també al seu promotor, Qiang Chen, per l'organització i pel taller que ens va oferir el passat dissabte 28 de gener a les seves instal·lacions. Alumnes de països com el Perú, Paraguai, Ucraïna i La Xina van conviure en català durant l'assaig i la posada en escena.

Foto de Xiaoxiang Liu Foto de Xiaoxiang Liu (刘晓翔)

Enguany, tant la rua com els espectacles a la plaça del Rellotge han estat un èxit rotund en tots els sentits. Destaquem que els parlaments de tota la festa han estat en català i xinès. Des del centre valorem molt positivament aquest tipus d'activitats, atès que representen la interculturalitat del barri del Fondo i les diferents persones d'arreu del món que hi conviuen.

Vols compartir aquesta notícia?