Torna la mostra gastronòmica Sabors del Món

Activitats complementàries

- Aquest esdeveniment comunitari arriba a la 9a edició al barri del Fondo i s’emmarca dins del projecte Viu el Fondo de l’Ajuntament

- El CNL L’Heura hi ha col·laborat vetllant pels usos de la llengua, actualitzant el Glossari de sabors del món i dinamitzant-hi un joc lingüístic durant la mostra

Mostra gastronòmica Sabors del Món 2022, 9a edició

La mostra ha estat organitzada pel Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme conjuntament amb l'àrea de Promoció de la ciutat amb la col·laboració del CNL L’Heura i L’Agrupació del Comerç i la Indústria, d’entre d’altres.

Diumenge 16 d'octubre de 12 a 16 h a la plaça del Rellotge posarem en valor la diversitat i la restauració de la nostra ciutat, amb 14 propostes gastronòmiques de 10 restaurants i entitats, música en directe i dinamització.

Durant la mostra, el CNL L’Heura dinamitzarà un joc lingüístic sobre els plats que es podran tastar a la plaça. Entre els participants se sortejarà una Targeta Ciutat de l'Agrupació del Comerç i la Indústria per valor de 40 euros i d'un llibre de cuina obsequi de la Llibreria Carrer Major.

Us hi esperem!

Aquest és cartell de l'oferta gastronòmica de la mostra:

Vols compartir aquesta notícia?