7a edició de la Diada de la Primavera

Activitats complementàries > Activitats culturals

Cartell 7a Diada de la Primavera

La Diada està coordinada pel Servei de Convivència i hi participen més de 30 entitats, associacions i serveis de la ciutat, des del compromís i la corresponsabilitat, amb l’objectiu comú de promoure l’enfortiment de la xarxa comunitària per cohesionar i potenciar els barris.

Els eixos de treball sobre els que s’articulen les activitats són el reconeixement de la diversitat i la interculturalitat, la comunitat educadora,  els barris saludables, la convivència i la cohesió social i la promoció del comerç de proximitat.

El CNL L’Heura participarà en la Diada del barri del Fondo, el diumenge 19 de març, a la plaça del Rellotge de Santa Coloma de Gramenet. D’una banda, hem col·laborat amb el projecte de la catifa floral, i de l’altra, serem en el taller de diversitat lingüística per conèixer el nom de les flors de la catifa floral que es traduiran en diverses llengües que conviuen al barri i llegirem poesies que tenen aquestes flors com a protagonistes.

A més, hi hauran activitats de salut comunitària, tallers de flors i de saquets de flors seques, una actuació de sardanes i actuacions d’arreu del món, i un espai juvenil amb diverses activitats programades.

Plaça del Rellotge
Santa Coloma de Gramenet

A les 10.00 h.

Vols compartir aquest acte?