Garrotxa

Participa al Dictat popular d'Olot!

El vídeo del dictat popular d’Olot s’ha programat perquè es pugui veure des d’aquesta pàgina mateix a les 16 h del dia de Sant Jordi. Si hi vols participar: 

  • Obre aquesta pàgina 5 minuts abans de començar el dictat, o sigui, a les 15.55 h
  • Primer escoltaràs la lectura completa d’un fragment de L’infern, de l’escriptor Roger Vilà.
  • Tot seguit, el dictat de les 15 paraules seleccionades pel mateix Roger Vilà, que llegirà tres cops.
  • Mentre les escoltes, has d’escriure-les al formulari que trobaràs més avall.
  • I finalment, has d’acceptar la política de tractament de dades i prémer el botó "Enviar".

ALERTA!

Tens el temps just (9 minuts) per escoltar la lectura del poema, de les paraules i omplir el formulari amb les teves respostes. El formulari es tancarà a les 16.09 h! O sigui que a partir d'aleshores ja no es podran enviar respostes.


* Els camps són obligatoris

Per Sant Jordi, participa al Dictat popular d'Olot

Les teves respostes

Pots escriure les paraules desordenadament. No cal que les escriguis en el mateix ordre en què han estat dictades.

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries...).

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci (/proteccio-dades/concursos-promocions-actes.html).