Garrotxa

Dia Mundia de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia 2023, dedicat al Rector de Vallfogona

El dissabte  11 de març, alumnes del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa i alumnes de NOIMA, Escola de Noves Oportunitats de la Garrotxa, van visitar Ràdio la Vall, a les Preses, per gravar el programa "Un minut de poesia", amb la lectura del poema  que la Institució de les Lletres Catalanes ha triat aquest 2023. Aquest any el poema és "Tant si baixa la vista vers la immunda”, de Francesc Vicent Garcia, el Rector de Vallfogona, que s’ha enregistrat en 15 llengües diferents. 

Atès que el dimarts 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia, Ràdio la Vall emetrà aquest programa la setmana del 20 al 26 de març, després de cada senyal horari. Després, els enllaços a les gravacions també estaran disponibles des del web de Ràdio la Vall.

Cadascun d'aquests minuts està configurat per la lectura, en català, d'aquest poema i, a continuació, el mateix poema llegit en una altra llengua. Aquest any, podem sentir la poesia en: castellà, llatí, xinès, anglès, romanès, francès, portuguès, ucraïnès, tagal, àrab, amazic, wòlof, panjabi i urdú.

Els podeu escoltar aquí mateix: 

Última actualització: 22/03/23