El Consorci per a la Normalització Lingüística obre avui les inscripcions als cursos de català que començaran al gener

Serveis Centrals

Cursos de català

S'ofereixen més de 1.300 cursos, del nivell A1 al C1

Les inscripcions de torn preferent són avui i demà i les de general, el 19 i 20 de desembre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre un nou període d'inscripcions als cursos de català. Avui i demà s'obre la inscripció del torn preferent, reservada als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos, i els dies 19 i 20 de desembre hi haurà la general, per a tothom. En total l'oferta formativa supera els 1.300 cursos de llengua catalana.

En aquesta inscripció, s'ofereixen més de 27.000 places entre els nivells A1 i C1, és a dir inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Els cursos començaran el 9 i el 10 de gener. Com és habitual, per tal de garantir l'atenció prioritària a les persones amb pocs o nuls coneixements del català, el que té més presència és el nivell bàsic, amb uns 800 cursos. Tant l'inicial com el bàsic continuen sent gratuïts per a tots els aprenents.   

En conjunt, l'oferta del segon trimestre del curs 2022-2023 té les modalitats presencials com a majoritària amb més del 84 % del total dels cursos. A més, el CPNL manté l'opció de cursar modalitats en línia. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador.

Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d'inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, i s'atenen per ordre d'arribada.
 

Inscripcions del C2 al febrer

Durant les inscripcions de desembre s'ofereixen tots els nivells de cursos, excepte el Superior C2. En aquest cas, al febrer s'obrirà un nou període en què s'oferiran cursos semestrals d'aquest nivell. L'aprenentatge serà en la modalitat en línia per adaptar-se a la disponibilitat i el ritme de treball de l'alumnat. Les dates d'inscripció seran el 20 de febrer per al torn preferent i el 21 i 22 per al públic general. L'inici del curs serà el 27 de febrer.
 

Vols compartir aquesta notícia?