El CPNL participa en les jornades sobre comunicació empresarial “Comunica’t amb èxit”, organitzades per PIMEC

Serveis Centrals

Ús professional, Ús professional

Tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) hi exposaran la importància del català per impulsar negocis petits i mitjans i oferiran eines pràctiques per fomentar-lo

El CPNL participa en les jornades "Comunica't amb èxit", organitzades per PIMEC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que tindran lloc els dies 16 i 30 de novembre, i el 15 de desembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és debatre i orientar sobre la importància de les accions comunicatives en l'entorn empresarial. Diversos professionals del CPNL hi exposaran la funció del Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) i el Voluntariat per la llengua (VxL) a l'empresa. Totes tres jornades seran en línia. 

El dia 16 de novembre, la coordinadora de dinamització i assessorament del CNL de Montserrat, Alba Llobet, oferirà el taller "Per a un servei de qualitat, el català és clau". El dia 15 de desembre ho farà la coordinadora de dinamització i assessorament del CNL de Badalona i Sant Adrià, Silvana Casal. En totes dues sessions s'oferiran consells pràctics per optimitzar les accions comunicatives de les petites i mitjanes empreses, fent èmfasi en la importància de fer servir el català en aquest entorn.

A la jornada de dimecres 30 de novembre, el CPNL hi participarà amb una ponència de la coordinadora del Voluntariat per la llengua, Anna Gallego, i també s'hi presentaran els serveis del SAL. Aquesta sessió s'adreça a persones gerents i propietàries de negocis, responsables de màrqueting, de comunicació i responsables de vendes, a qui es donarà recursos i consells pràctics per integrar el català en el dia a dia de l'empresa. Juntament amb personal col·laborador de PIMEC i amb representants d'empreses, s'analitzaran les necessitats i mancances que tenen en aquest sentit, així com les seves experiències i bones pràctiques.

Vols compartir aquesta notícia?