Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: CPNL [X]
 1. Pilar López Martínez, nova gerenta del Consorci per a la Normalització Lingüística

  El Consell d'Administració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha aprovat avui en sessió extraordinària el nomenament de Pilar López Martínez com a nova gerenta. López Martínez ocupava fins ara la direcció del CNL L'Heura, de Santa Coloma de Gramenet, des del mes de novembre de 2011.

  CPNL

 2. Vols treballar com a tècnic/a de normalització lingüística?

  El Consorci per a la Normalització Lingüística obre una nova convocatòria per formar part de la borsa de treball de tècnic/a de normalització lingüística (TNL), amb funcions específiques d'ensenyament de català, assessorament i dinamització lingüística.

  CPNL

 3. El Consorci per a la Normalització Lingüística fa balanç del 2020 i valora satisfactòriament l’adaptació al context de pandèmia

  Més de 50.000 alumnes s'han inscrit als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que s'han ofert majoritàriament de manera virtualitzada per adaptar-los al context de pandèmia al llarg de 2020. També s'ha multiplicat per vuit el nombre de parelles lingüístiques virtuals i s'ha normalitzat la conversa a través d'ordinadors i dispositius mòbils.

  CPNL

 4. El Consorci per a la Normalització Lingüística presenta la Memòria de 2019, amb resultats d’èxit

  L'oferta de cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística augmenta un 8,6 % i les inscripcions, un 11 %

  CPNL