Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. Els aprenents del Servei Local de Català de Terrassa van fer 320 pràctiques als establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua durant l'any 2022

  Al 2022 hi van participar 110 alumnes, que van visitar 97 comerços adherits al programa Voluntariat per la llengua (VxL)

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua

 2. Comencen de nou els cursos de català a les aules del CNL de Terrassa i Rubí

  900 alumnes han començat les classes a Terrassa i Rubí 

  Cursos de català

 3. EL CPNL obre el període d’acreditació per inscriure’s als cursos de català al setembre

  La inscripció preferent serà el 12 i 13 de setembre i la inscripció general, del 14 al 16

  Cursos de català

 4. Els alumnes de Bàsic 3 del CNL de Terrassa i Rubí comencen a fer les pràctiques lingüístiques.

  Hi participen una cinquantena d’alumnes del CNL i 45 comerços de la xarxa d’establiments adherits al programa Voluntariat per la llengua.

  Comerços: voleu prendre part en aquesta experiència? Poseu-vos en contacte amb nosaltres: 661 10 64 04

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Socioeconòmic

 5. Arrenquen les pràctiques lingüístiques dels alumnes de Bàsic 3

  Els alumnes de Bàsic 3 del CNL de Terrassa i Rubí han començat a fer les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la llengua.

  La Shirley i el Babacar, del curs presencial Bàsic 3, ens expliquen la seva experiència a la Fleca Torres, la llibreria Cinta i a l'herbolari Ayala.

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua

 6. Comencen de nou els cursos de català amb més de 900 alumnes a les aules del CNL de Terrassa i Rubí

  Més de 900 alumnes han començat aquesta setmana les classes de català en les diferents modalitats d'aprenentatge que ofereix el CPNL. Durant el període lectiu de setembre a desembre, a Terrassa i a Rubí es duran a terme 30 cursos presencials, 16 cursos en línia, 4 de virtuals i 2 de semivirtuals, de tots els nivells, des de l'A1 fins al C2.

  Després d'un any de molts canvis i de molt poca presencialitat, la novetat és el retorn dels nostres alumnes a les aules presencials. El retorn ha coincidit amb l'estrena del nou local del Servei Local de Català de Rubí, espai que suposa un salt qualitatiu en l'acollida de l'alumnat en aules ben equipades i condicionades.

  Cursos de català

 7. 860 alumnes inicien els cursos de català

  Comencem el tercer trimestre del curs 2020/2021 amb més oferta formativa i amb millores a l'entorn virtual d'aprenentatge.

  Els 41 cursos del CNL de Terrassa i Rubí han engegat amb totes les places ocupades i amb oferta formativa de tots els nivells i modalitats. Hem programat quatre cursos presencials de nivell A1 (un curs EP, Escolta i parla , adreçat  a persones adultes no alfabetitzades, i tres Inicials) i hem pogut ampliar l'oferta de cursos de nivell A2 en modalitat virtual. Els cursos en línia complementen la formació en català. 

  Cursos de català

 8. Primer dia de classe presencial

  Avui, als serveis locals de català de Terrassa i Rubí, hem començat els cursos presencials amb moltes ganes de retrobar-nos amb el nostre alumnat i amb totes les mesures de control de la Covid.

  Cursos de català

 9. S'obren les inscripcions als cursos de català

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general

  # S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi

  # S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos

  # Una altra novetat que s'incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris. Les persones que optin per l'atenció presencial podran demanar cita prèvia a partir del 8 de setembre.

  A Terrassa i a Rubí s'ofereixen els cursos Inicials i els Bàsic 1 Bàsic 2 presencialment. A partir del Bàsic 3 i fins al superior C2 l'oferta serà en línia.

  Cursos de català

 10. Inscripció als cursos de català

  Estem treballant per poder organitzar l'oferta i la inscripció dels cursos de català del mes de setembre d'acord amb les precaucions per evitar el contagi per Covid-19.

  A partir del 3 de setembre publicarem la informació actualitzada al nostre web i a les xarxes socials. També atendrem les vostres consultes.

  Estamos trabajando para poder organizar la oferta y la inscripción de los cursos de catalán del mes de septiembre de acuerdo con las precauciones para evitar el contagio por Covid 19. 

  A partir del 3 de septiembre publicaremos la información actualizada en nuestra web y en las redes sociales. También atenderemos vuestras consultas.

  We are working to be able to organize the offer and registration of the Catalan courses for the month of September in accordance with the precautions to avoid the contagion by Covid-19.

  From September 3, we will publish the updated information on our website and on social media. We will also attend to your queries.

  Cursos de català