Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. AVÍS per als alumnes dels cursos de català

  AVÍS

  El curs de català que estàveu fent es dona per acabat. Si l’heu a provat, rebreu el certificat per correu electrònic. Si no teniu correu electrònic podreu passar a recollir-lo per la Secretaria quan es torni a obrir. Si no heu aprovat el curs, tindreu un certificat d’assistència.

  Si voleu continuar els cursos de manera presencial, haureu d’esperar el nou calendari. Ja us avisarem. Si us interessa fer un curs en línia, el CPNL obrirà aviat la inscripció als cursos generals.

  - – – – – – – –

  AVISO 

  El curso de catalán que realizabais se da por terminado. Si habéis aprobado el curso, recibiréis el certificado por correo electrónico. De no tener correo electrónico, podréis pasar por Secretaria a recogerlo cuando se vuelva a abrir. Si no habéis aprobado, tendréis un certificado de asistencia.

  Si deseáis continuar los cursos presencialmente, tendréis que esperar al nuevo calendario. Os avisaremos. Si os interesa un curso en línea, el CPNL abrirá pronto la inscripción a los cursos generales.

  Cursos de català

 2. Noves inscripcions als cursos de català

  Les inscripcions que teníem previstes per aquest nou trimestre queden ajornades.

  És molt important que conserveu el paper de cita perquè quan puguem iniciar el període d’inscripció respectarem l’ordre establert.

  De seguida que tinguem novetats, us les comunicarem. 

  Cursos de català

 3. Els alumnes del Bàsic 2 de Rubí van al mercat

  Avui els alumnes del grup de nivell Bàsic 2, acompanyats de la seva professora Sílvia Caballé, han anat al Mercat de Rubí a fer una activitat.

  Cursos de català

 4. Nou període d'inscripció als cursos de català

  Informació de la inscripció de Terrassa i de Rubí

  Cursos de català

 5. Sessió de portades il·lustrades: "Com aprenem llengües"

  Ahir al curs de Bàsic 3 de Torre-sana, amb el guiatge de la Isabel Cama, la professora, el grup d'alumnes va decidir de fer una portada il·lustrada per a la unitat didàctica que acabaven de treballar. Els resultats van ser molt satisfactoris. Podeu fer un cop d'ull a l'àbum de fotos clicant aquí.

  Cursos de català

 6. Visita a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

  Dijous 22, a mitja tarda, un grup de persones que fa pocs mesos que ha començat a parlar en català, alumnes d'un curs de nivell Bàsic 1, i la seva professora, la Melània, van anar a visitar la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Agraïm als tècnics de la Biblioteca l'excel·lent guiatge que sempre ens fan quan hi anem.

  Cursos de català

 7. Nou període d'inscripció als cursos de català de Terrassa i Rubí

  Informació sobre la inscripció de Terrassa i Rubí

  Cursos de català

 8. "Ahir a la nit el gat miolava." Aprenem els passats a través de diferents llengües.

  Ahir a la SISA de Terrassa vam parlar de llengües i vam traduir una frase difícil en diverses llengües dels alumnes. Vam descobrir que sabíem més llengües de les que pensàvem.

  Els alumnes africans van conèixer coses que no sabien dels alumnes americans i viceversa. Va ser molt interessant i divertit. Tothom estava encantat. Vam escoltar com un alumne pronunciava la frase en wòlof i una alumna en guaraní.

  Cursos de català

 9. Fundació Mina i el CNL de Terrassa lliuren els diplomes del 23è Curs de català per a persones nouvingudes

  Aquest dimecres, Teresa Garcia Balasch i Marià Galí, directora del Centre per a la Normalització Lingüística de Terrassa-Rubí i president de la Fundació Mina Aigües de Terrassa respectivament, van lliurar els diplomes a les persones nouvingudes que han finalitzat el 23è curs de català que patrocina la Fundació.

  Cursos de català

 10. Segona crònica de la visita a la Biblioteca Central de Terrassa

  El dimarts 16 de gener vam anar a la Biblioteca Central de Terrassa els alumnes del curs bàsic 2 de català a les 19 hores. Vam fer una visita guiada amb la bibliotecària, la Glòria, i ens va informar molt bé sobre el funcionament de la biblioteca.

  Cursos de català