Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. 860 alumnes inicien els cursos de català

  Comencem el tercer trimestre del curs 2020/2021 amb més oferta formativa i amb millores a l'entorn virtual d'aprenentatge.

  Els 41 cursos del CNL de Terrassa i Rubí han engegat amb totes les places ocupades i amb oferta formativa de tots els nivells i modalitats. Hem programat quatre cursos presencials de nivell A1 (un curs EP, Escolta i parla , adreçat  a persones adultes no alfabetitzades, i tres Inicials) i hem pogut ampliar l'oferta de cursos de nivell A2 en modalitat virtual. Els cursos en línia complementen la formació en català. 

  Cursos de català

 2. Primer dia de classe presencial

  Avui, als serveis locals de català de Terrassa i Rubí, hem començat els cursos presencials amb moltes ganes de retrobar-nos amb el nostre alumnat i amb totes les mesures de control de la Covid.

  Cursos de català

 3. S'obren les inscripcions als cursos de català

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general

  # S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi

  # S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos

  # Una altra novetat que s'incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris. Les persones que optin per l'atenció presencial podran demanar cita prèvia a partir del 8 de setembre.

  A Terrassa i a Rubí s'ofereixen els cursos Inicials i els Bàsic 1 Bàsic 2 presencialment. A partir del Bàsic 3 i fins al superior C2 l'oferta serà en línia.

  Cursos de català

 4. Inscripció als cursos de català

  Estem treballant per poder organitzar l'oferta i la inscripció dels cursos de català del mes de setembre d'acord amb les precaucions per evitar el contagi per Covid-19.

  A partir del 3 de setembre publicarem la informació actualitzada al nostre web i a les xarxes socials. També atendrem les vostres consultes.

  Estamos trabajando para poder organizar la oferta y la inscripción de los cursos de catalán del mes de septiembre de acuerdo con las precauciones para evitar el contagio por Covid 19. 

  A partir del 3 de septiembre publicaremos la información actualizada en nuestra web y en las redes sociales. También atenderemos vuestras consultas.

  We are working to be able to organize the offer and registration of the Catalan courses for the month of September in accordance with the precautions to avoid the contagion by Covid-19.

  From September 3, we will publish the updated information on our website and on social media. We will also attend to your queries.

  Cursos de català

 5. No hi haurà una 4a inscripció als cursos en línia

  El Consorci per a la Normalització Lingüística cancel·la l'obertura de la nova inscripció als cursos del Parla.cat prevista per al 18 de maig a causa de les incidències tècniques a la plataforma.
   

  Cursos de català

 6. AVÍS per als alumnes dels cursos de català

  AVÍS

  El curs de català que estàveu fent es dona per acabat. Si l’heu a provat, rebreu el certificat per correu electrònic. Si no teniu correu electrònic podreu passar a recollir-lo per la Secretaria quan es torni a obrir. Si no heu aprovat el curs, tindreu un certificat d’assistència.

  Si voleu continuar els cursos de manera presencial, haureu d’esperar el nou calendari. Ja us avisarem. Si us interessa fer un curs en línia, el CPNL obrirà aviat la inscripció als cursos generals.

  - – – – – – – –

  AVISO 

  El curso de catalán que realizabais se da por terminado. Si habéis aprobado el curso, recibiréis el certificado por correo electrónico. De no tener correo electrónico, podréis pasar por Secretaria a recogerlo cuando se vuelva a abrir. Si no habéis aprobado, tendréis un certificado de asistencia.

  Si deseáis continuar los cursos presencialmente, tendréis que esperar al nuevo calendario. Os avisaremos. Si os interesa un curso en línea, el CPNL abrirá pronto la inscripción a los cursos generales.

  Cursos de català

 7. Noves inscripcions als cursos de català

  Les inscripcions que teníem previstes per aquest nou trimestre queden ajornades.

  És molt important que conserveu el paper de cita perquè quan puguem iniciar el període d’inscripció respectarem l’ordre establert.

  De seguida que tinguem novetats, us les comunicarem. 

  Cursos de català

 8. Els alumnes del Bàsic 2 de Rubí van al mercat

  Avui els alumnes del grup de nivell Bàsic 2, acompanyats de la seva professora Sílvia Caballé, han anat al Mercat de Rubí a fer una activitat.

  Cursos de català

 9. Nou període d'inscripció als cursos de català

  Informació de la inscripció de Terrassa i de Rubí

  Cursos de català

 10. Sessió de portades il·lustrades: "Com aprenem llengües"

  Ahir al curs de Bàsic 3 de Torre-sana, amb el guiatge de la Isabel Cama, la professora, el grup d'alumnes va decidir de fer una portada il·lustrada per a la unitat didàctica que acabaven de treballar. Els resultats van ser molt satisfactoris. Podeu fer un cop d'ull a l'àbum de fotos clicant aquí.

  Cursos de català