Alumnes dels cursos de Calafell i el Vendrell es troben al Museu Pau Casals

Activitats complementàries

La trobada va permetre compartir espais de conversa en català en un entorn cultural i paisatgístic únic

Grup d'alumnes al Museu Pau Casals (fotografia: @silromero.photo.video)

Aquest dimecres, 21 de març, els alumnes dels cursos de nivell elemental 2 del Vendrell i Calafell van gaudir d'una experiència enriquidora i gratificant: una visita guiada al Museu Pau Casals, un dels equipaments culturals més interessants de la comarca del Baix Penedès. Totalment renovat, el Museu repassa la vida i l'obra d'aquest músic universal a través de la seva casa d'estiueig de Sant Salvador i dels objectes que conté.

A més de la visita, les professores van proposar una activitat en parelles en què els dos grups quedaven barrejats per tal de conèixer-se entre ells, compartir impressions sobre el museu i practicar les estructures treballades durant el curs (què els havia agradat més de la visita, què els havia sorprès, si la recomanarien, etc.).

Aquesta sortida, que va ser el colofó d'un treball previ fet a l'aula, va permetre als alumnes descobrir la vida i el llegat d'un dels músics més importants del segle XX i, alhora, activar la comprensió oral i practicar d'expressió oral en un espai històric amb vistes al mar Mediterrani.

Vols compartir aquesta notícia?