Dues visites culturals dels alumnes de Vila-seca

Activitats complementàries

La Séquia Major i el Castell són dos elements importants del patrimoni cultural i natural que cal conèixer

Visita a la Séquia Major de Vila-seca

Els alumnes de català de Vila-seca han participat aquestes setmanes en dues visites que formen part de la programació d'activitats complementàries als cursos per tal de crear entorns de conversa en català i fomentar el coneixement de l'entorn.

Per una banda els alumnes del curs Bàsic 2 van recórrer els dos quilòmetres que dura aproximadament la ruta de l’espai natural de la Séquia Major. La persona que els va fer de guia va explicar la història de l'indret i els seus valors naturals. I hi va haver temps per observar rastres d'activitat animal a través de les petjades, les plomes, els nius i les restes de menjar, així com ocells i espècies protegides de l'espai.

Visita a la Séquia Visita a la Séquia 2

Per altra banda, els alumnes del curs Basic 1 van fer una visita guiada al Castell de Vila-seca i a l'exposició del fotògraf Frank Horvat "Please don't smile". En aquesta visita els alumnes van poder conèixer amb profunditat el Castell, símbol de la vila i de la seva història des del segle XII. A més van resseguir l'exposició de fotografies de Frank Horvat, una proposta per retre homenatge a aquest fotògraf i més particularment a les seves fotos de moda, que van revolucionar aquest gènere durant els anys 50 i 60.

Visita al Castell

Vols compartir aquesta notícia?