Últimes activitats complementàries dels cursos

Activitats complementàries, Activitats complementàries

La biblioteca, l’ajuntament i el centre històric han estat els destins dels alumnes de Valls i el Vendrell

Alumnes a la Biblioteca Carles Cardó

Aquest novembre, als alumnes de català dels cursos continuen complementant l’aprenentatge de la llengua formal dins de l’aula amb la pràctica oral a equipaments i llocs d’interès del seu entorn.

D’una banda alumnes del curs Bàsic 1 van visitar la casa de la vila de Valls, gràcies a la regidora d'Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, que els va fer de guia per les diverses sales i els va ensenyar algunes figures representatives del Bestiari popular: els Gegants i els Gegantons de Valls. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va donar la benvinguda a l'alumnat.

Alumnes a la biblioteca de Valls

Per l'altra, els alumnes del nivell bàsic 2 van visitar la Biblioteca Carles Cardó per conèixer, de primera mà, els espais i els serveis que ofereix aquest equipament, com la videoteca i la resta de serveis. També van consultar els llibres de lectura fàcil adaptats al seu nivell i alguns alumnes van aprofitar per demanar informació sobre el carnet i el servei de préstec.

Finalment, alumnes dels cursos del Vendrell van fer una ruta pel centre històric, concretament resseguint les antigues portes de la vila.

Alumnes a la ruta guiada

Vols compartir aquesta notícia?