El SLC de Tarragona imparteix una sessió sobre recursos lingüístics en línia a la cooperativa La Teulada

Servei d'Assessorament Lingüístic

L'entitat aplega 16 organitzacions d'economia social i solidària

Sessió La Teulada

En el marc de les activitats de difusió del Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) per a entitats i organitzacions, el divendres 9 de juny el Servei de Català de Tarragona va impartir una sessió presencial sobre recursos lingüístics en línia a la seu de La Teulada.

La Teulada és una cooperativa que aplega setze organitzacions tarragonines dedicades a promoure l'economia social i solidària i facilitar la creació de projectes conjunts i útils per a la ciutat. Les organitzacions que integren La Teulada són: Actua SCCL, Associació Ariadna, Associació Quilòmetre Zero, Circulars, Dignidart SCCL, El Far Cooperatiu SCCL, Entra SCCL, Federació Catalana de Voluntariat Social, Fundació Formació i Treball, Gam Lab SCCL, Insta SCCL, L'Escac SCCL, L'Escamot SCCL, Soca-rel SCCL i Vèrtebra.

La sessió consisteix a presentar els millors webs i recursos en línia sobre eines bàsiques com l'Optimot, diccionaris, verificadors ortogràfics i gramaticals, traductors automàtics i altres recursos com l'apartat de «Recursos lingüístics» del web del CPNL. Durant la sessió s'explica com fer servir aquestes eines i es fan exercicis per practicar-ho amb l'Optimot, els verificadors ortogràfics i gramaticals i els traductors.

Complementàriament, també es va explicar -mostrant les pàgines del web- la feina que es fa des del CPNL que va més enllà dels cursos de català per a adults, sobretot el VxL i els programes de Promoció de l'ús.

Vols compartir aquesta notícia?