Una tarda per jugar i practicar el català

Oci en català, Oci en català

La segona edició de la Tarda de jocs es programa amb motiu del Dia Internacional del Joc (28 de maig) i lliga diversió i aprenentatge

imatge de grup Tarda de jocs

El passat dimecres 17 de maig es va celebrar la Tarda de jocs del CNL de Tarragona, una activitat organitzada per a alumnes de català de diferents nivells. La Tarda de jocs és una oportunitat per practicar la llengua de forma divertida i informal, a través de jocs de taula i de cartes. Els participants, alumnes de nivell bàsic i elemental, van poder gaudir d'una estona de convivència i intercanvi cultural, alhora que aprenien i practicaven vocabulari i expressions. 

Els jocs van ser dinamitzats per socis voluntaris de l'Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes de Tarragona, que van ajudar els alumnes a resoldre els dubtes i a participar activament. És la segona edició d'aquesta activitat amb la participació del Club Diògenes, adherit al programa Totjoc del CPNL, i que s'organitza en aquestes dates amb motiu del Dia Internacional del Joc (28 de maig). 

El programa Totjoc promou el coneixement dels jocs i joguines en català, de les empreses que en fabriquen i les botigues que els venen. En el marc dels cursos de català, el joc en català forma part de l'aprenentatge significatiu. 

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?